Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου, 2020

Η Γιορτή του “Χαμόγελου” στα Καλύβια

hamogelo_kalyvia_giorti_9Πραγματοποιήθηκε χθες με μεγάλη επιτυχία η όμορφη εορταστική εκδήλωση που διοργάνωσε το Σπίτι Ημερήσιας Φροντίδας «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στα Καλύβια Αγρινίου και ήταν αφιερωμένη στους Χορηγούς, τους Υποστηρικτές και τους Εθελοντές του Οργανισμού, που στηρίζουν τις δράσεις του!
Ήταν μία γιορτινή βραδιά αφιερωμένη σε όλους αυτούς που από την πρώτη στιγμή της λειτουργίας της έχουν στηρίξει την Στέγη Ημερήσιας Φροντίδας το «Χαμόγελο του Παιδιού» και τα υπέροχα παιδιά που μεγάλωσαν και μεγαλώνουν σε αυτό!
Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης τα παιδιά διασκέδασαν και έπαιξαν με τον κλόουν, πήραν παγωτά και γλυκίσματα, η Χορωδία Γυναικών Καλυβίων με χοράρχη τον κ. Νίκο Στρατόπουλο μαζί με την Παιδική Χορωδία από το «Χαμόγελο του Παιδιού», τραγούδησαν όμορφες μελωδίες, ενώ στη συνέχεια το μουσικό σχήμα του Βασίλη Κονίδα και της Νίκης Κοντοσώρου, πρόσφεραν στο κοινό ένα μουσικό ταξίδι με τραγούδια από το ελληνικό και διεθνές ρεπερτόριο!
Παρευρέθηκαν στην εκδήλωση, η Αντιπεριφερειάρχης κ. Χριστίνα Σταρακά, η Αντιδήμαρχος Αγρινίου, κ. Μαρία Παπαγεωργίου, ο Διοικητής Νοσοκομείου Αγρινίου, κ. Δ. Μιχάλης, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Καλυβίων, κ. Γρηγόρης Τσελεπής, ο εκπρόσωπος του Ιατρικού Συλλόγου Αγρινίου, κ. Π. Παπαθανάσης, από τον οργανισμό το «Χαμόγελο του Παιδιού» ο Γενικός Γραμματέας, μέλος του Δ.Σ κ. Χρήστος Καμμιλάτος, καθώς και η εθελόντρια στο Δημιουργικό Εργαστήριο και μέλος του Δ.Σ. κ. Εύη Μαλαμάκη, ο Αστυνομικός Διευθυντής Ακαρνανίας, κ. Δ. Παπαευθυμίου, ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής Ασφαλείας, κ. Δ. Γαλαζούλας, ο Διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου Καλυβίων, κ. Χαρ. Τριάντης, ο Αντιπρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Νοσοκομείου Αγρινίου, κ. Β. Μαχαλιώτης, εκπρόσωποι των Κοινωνικών Δομών, Εργαστήρι για Νέους «Παναγία Ελεούσα», ΕΠΣΥΠΕΑ, ΟΚΑΝΑ, ΕΛΕΠΑΠ, αρκετοί χορηγοί, εθελοντές και πλήθος κόσμου.
Σημαντική ήταν η συνεισφορά τοπικών επιχειρήσεων και ιδιωτών ώστε να έχει επιτυχία η χθεσινή εκδήλωση, ενώ και αρκετά μέλη του Συλλόγου Γυναικών Καλυβίων βοήθησαν στην προετοιμασία και πρόσφεραν τοπικά εδέσματα, για τους καλεσμένους.
Η βραδιά ολοκληρώθηκε με μουσικούς και χορευτικούς ρυθμούς από τον Dj Νίκο Μπελεβώνη και εντυπωσιακά πολύχρωμα πυροτεχνήματα που φώτισαν το νυχτερινό ουρανό!
Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι δόθηκαν τιμητικές διακρίσεις και έπαινοι, σε εκπροσώπους φορέων, σε επιχειρήσεις της περιοχής μας καθώς και σε εθελοντές που με την έμπρακτη δραστηριότητά τους έχουν συμβάλει πολύπλευρα στην λειτουργία της Ημερήσιας Φροντίδας το «Χαμόγελο του Παιδιού» στα Καλύβια Αγρινίου.

hamogelo_kalyvia_giorti_11Ευχαριστίες από το «Χαμόγελο του Παιδιού» σε χορηγούς

Ευχαριστίες προς όλους όσους στήριξαν με προφορές και χορηγίες τη χθεσινή Γιορτή εκφράζει σε δελτίο τύπου το Σπίτι της Ημερήσιας Φροντίδας το «Χαμόγελο του Παιδιού» που λειτουργεί στα Καλύβια Αγρινίου. Πιο αναλυτικά:

Την Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017, στο Σπίτι της Ημερήσιας Φροντίδας Αγρινίου πραγματοποιήθηκε καλοκαιρινή γιορτή προς τιμήν χορηγών, εθελοντών και υποστηρικτών. Πολύχρωμα μπαλόνια , όμορφες παιδικές φωνές , που με το τραγούδι τους ταξίδεψαν μικρούς και μεγάλους σ’ ένα μαγικό κόσμο όπου τα όνειρα γίνονται άσπρα καράβια, γεμίζοντας τον κόσμο με αγάπη και χαμόγελα.
Το Χαμόγελο του Παιδιού ευχαριστεί θερμά όλους όσους όλα αυτά τα χρόνια μας στηρίζουν , μας αγαπούν και μας φροντίζουν.

Είναι ιδιαιτέρως σημαντικό να ευχαριστήσουμε όλους όσους συνέβαλαν στη διοργάνωση και διεξαγωγή της χθεσινής βραδιάς . (με αλφαβητική σειρά )

Για την πολυδιάστατη συμμετοχή τους :

Τον κύριο Θεόδωρο Κουσκούνη , ζαχαροπλαστείο «Γλυκοπωλείον»
Τον κύριο Δημήτρη Λάμπρη, εστιατόριο «Πιθάρι»
Τον κύριο Γεώργιο Πανταζόπουλο , χορηγό επικοινωνίας ( kalyvia . gr)

Για τα φαγητά:

Αρτοποιείο bonn baguette
Αρτοποιείο Κατσούπης Βασίλης
Αρτοποιείο Παπαδήμας Θεόδωρος
Αρτοποιείο Σιαπλαούρας
Εστιατόριο amaro
Εστιατόριο corali
Εστιατόριο Πιθάρι (πολυδιάστατη συμμετοχή)
Πίτα Νερομάνα
Πιτσαρία Roma
Πιτσαρία Σεραφίνο
Σύλλογος Γυναικών Καλυβίων

Για τα γλυκά :

Ζαχαροπλαστείο Piece of cake
Ζαχαροπλαστείο Βρέκος
Ζαχαροπλαστείο Βρέκος Παναγιώτης
Ζαχαροπλαστείο Γκλόρια
Ζαχαροπλαστείο Εσπέρια
Ζαχαροπλαστείο Κουσκούνης Θεόδωρος
Ζαχαροπλαστείο Λεωνίδας
Ζαχαροπλαστείο Σαίτας Ηλίας
“Τα γλυκά της Εύας”

Για τα αναψυκτικά :

Θανασούλας Νίκος κ Υιοί
Κάβα Παπαδόπουλος Ματαράγκα
Κάβα Φύλακτος
Πριόβολος Γεώργιος
Σουπερ μάρκετ Βασιλόπουλος Γρηγόρης
Σούπερ μάρκετ Παλιούρας Γιάννης
Φεγγούλης Σεραφείμ

Για τις υπηρεσίες:

kalyvia.gr Πανταζόπουλος Γιώργος (επικοινωνία)
Αντίγραφο Cory centre (προσκλήσεις)
Κονίδας Βασίλης -Κοντοσόρου Νίκη (τραγούδι)
Κουντούρη Άννα (ψυχαγωγία παιδιών)
Μπέκος Σπύρος (καρέκλες)
Μπελεβώνης Νίκος (μουσική)
Παγώνης Χρήστος (μπαλόνια)
Σύλλογος ηλεκτρολόγων ”ο Θαλής”
Σωτηρόπουλος Χρήστος (πιάτα πηρούνια)
Τυπογραφίο Αθανασίου (έπαινοι)
Φυτώριο Βυσσινόκηπος (λουλούδια)
Χορωδία Καλυβίων

Φωτογραφίες: Γιώργος Πανταζόπουλος-www.kalyvia.gr/

hamogelo_kalyvia_giorti_1 hamogelo_kalyvia_giorti_4 hamogelo_kalyvia_giorti_7 hamogelo_kalyvia_giorti_9hamogelo_kalyvia_giorti_12 hamogelo_kalyvia_giorti_16

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.