Κυριακή, 19 Σεπτεμβρίου, 2021

Γλυκά Νερά: Η Ρόξυ είχε βρει τον «άγγελό» της πριν την σκοτώσει και την κρεμάσει ο πιλότος

Γλυκά Νερά: Η Ρόξυ είχε βρει τον «άγγελό» της πριν την σκοτώσει και την κρεμάσει ο πιλότος

Μέσα στο σπίτι της φρίκης στα Γλυκά Νερά, οι αστυνομικοί κατάλαβαν ότι επρόκειτο να αντιμετωπίσουν μια πολύ σοβαρή υπόθεση, όταν πριν ανέβουν στην σοφίτα αντίκρισαν τον σκύλο της Κάρολαϊν και του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου της, νεκρό και κρεμασμένο.

Το σκυλάκι αυτό ήταν η Ρόξυ. Μια μια πολύ συγκινητική ανάρτηση στο Facebook το φιλοζωικό σωματείο Μαραθώνα αποχαιρέτησε την άτυχη 20χρονη αλλά και την Ρόξυ που βρήκαν τραγικό θάνατο από τα χέρια του 32χρονου πιλότου.

Στην ανάρτηση εξιστορείται το πώς ακριβώς η Κάρολαϊν και ο μετέπειτα δολοφόνος της ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα το σκυλάκι και το πήραν στο σπίτι τους, με το φιλοζωικό σωματείο να ραγίζει καρδιές με όσα λέει για την 20χρονη και την μεγάλη της καρδιά.

Αναλυτικά αναφέρει η ανάρτηση

«Πριν λίγες μέρες όλη η Ελλάδα σοκαρίστηκε με τον τραγικό θάνατο της Caroline στα Γλυκά Νερά. Θα θέλαμε σαν σωματείο να γράψουμε λίγα λόγια στην μνήμη αυτής της υπέροχης κοπέλας γιατί είχαμε την τιμή να την γνωρίζουμε.
Ήταν αρχές Δεκεμβρίου όταν χτύπησε το τηλέφωνο εθελόντριας μας και άκουσε μια αγγελική φωνή να ζητάει να υιοθετήσει ένα από τα πολλά αδεσποτάκια μας.

Το ραντεβού κλείστηκε για την επόμενη ημέρα από την μια μεριά εμείς μαζί με την Roxy και από την άλλη η γλυκύτατη Caroline αγκαλιά μαζί με την μικρή Λυδία και τον Μπάμπη.

Ερωτεύθηκαν κεραυνοβόλα την μικρή μας και δεν άργησαν να φύγουν αυτή την φορά αγκαλιά με το νέο μέλος της οικογένειας τους, την μικρούλα Roxy. Η οικογένεια της Caroline ήταν από αυτές που εμείς οι εθελοντές τις θεωρούμε πρότυπα.

Δεν είχαμε καμία αμφιβολία πως η μικρούλα μας θα ζούσε πλέον γεμάτη από αγάπη και από φροντίδα. Caroline ήσουν ένας άγγελος επι γης, με όλες τις έννοιες και τις αποχρώσεις της λέξης. Για την ακρίβεια, το όνομα σου θα έπρεπε να είναι δίπλα στο λήμμα “ΑΓΓΕΛΟΣ” στο λεξικό.

Φάρος φωτεινός ευγένειας, καλοσύνης, γενναιοδωρίας και πραγματικής αγάπης για τα αδεσποτάκια. Δεν σου αξίζει θάνατος και λήθη. Σου αξίζει μνήμη αιώνια και ευγνωμοσύνη . Απ’ όλους μας.

Καλό παράδεισο σε σένα και την μικρή μας Roxy. Παρέα από κει ψηλά θα προστατεύετε τη μικρή Λυδία».

Δείτε την

Πηγή: newsit.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.