Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου, 2021

Γνώρισε τη νέα διοίκητρια του Νοσοκομείου ο δήμαρχος Μεσολογγίου

Γνώρισε τη νέα διοίκητρια του Νοσοκομείου ο δήμαρχος Μεσολογγίου

Συνάντηση γνωριμίας με τη νέα αναπληρώτρια Διοικήτρια του Νοσοκομείου Μεσολογγίου Ελένη Φιλιπποπούλου είχε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Κώστας Λύρος.

Ο κ. Λύρος αφού την συνεχάρη και της ευχήθηκε καλή δύναμη και επιτυχία στα καθήκοντά της, δήλωσε στην διάθεσή της για μια γόνιμη συνεργασία προς όφελος του νοσηλευτικού ιδρύματος της πόλης. «Η επιτυχία της νέας διοικήτριας θα είναι και επιτυχία για την Δημοτική μας Αρχή και βέβαια για τόπο μας», δήλωσε μεταξύ άλλων μετά το τέλος της συνάντησης ο Δήμαρχος σημειώνοντας ταυτόχρονα ότι «η κάθε είδους στήριξη, η προσήλωση στην επιτυχή λειτουργία του Νοσοκομείου και η προσπάθεια για αναβάθμισή του είναι καθήκον και υποχρέωση όλων».

Προς τούτο προγραμματίζεται για το επόμενο διάστημα και νέα συνάντηση, παρουσία και υπηρεσιακών παραγόντων και άλλων στελεχών του ιδρύματος ώστε να γίνει αναλυτική συζήτηση επί συγκεκριμένων θεμάτων.

Από την πλευρά της η κυρία Φιλιπποπούλου εκδήλωσε την πρόθεσή της να συνεργαστεί εποικοδομητικά με την Δημοτική Αρχή καθώς οι στόχοι είναι κοινοί.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.