Τρίτη, 13 Απριλίου, 2021

Γνωρίστε τα κουπόνια στοιχήματος ΟΠΑΠ – Πάμε Στοίχημα στο Infobeto

Γνωρίστε τα κουπόνια στοιχήματος ΟΠΑΠ – Πάμε Στοίχημα στο Infobeto

Το δελτίο του ΟΠΑΠ για το Πάμε Στοίχημα είναι η σταθερή αξία στον χώρο του στοιχήματος. Για πολλούς, ήταν και η πρώτη φορά που ήρθαν σε επαφή με τον κόσμο του στοιχήματος αφού το παιχνίδι ήρθε στη χώρα μας μόλις στα τέλη του 2000 και μάλιστα μετά από πολλές απαιτήσεις του κόσμου. Από τότε πολλά πράγματα έχουν αλλάξει στον τρόπο με τον οποίο παίζεται το στοίχημα καθώς ο ΟΠΑΠ πρέπει να ακολουθεί τις εξελίξεις αφού πλέον έχει μεγάλο ανταγωνισμό από τα sitesστοιχημάτων και άλλες πλατφόρμες.

Το Πάμε στοίχημα μερικά χρόνια μετά την παντοδυναμία που του εξασφάλιζε το μονοπώλιο του ΟΠΑΠ στην Ελλάδα βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο εξαιτίας του internetκαι των διάφορων sitesπου πρόσφεραν περισσότερες δυνατότητες στοιχήματος αλλά και καλύτερες αποδόσεις, μια ενδιαφέρουσα ιστοσελίδα στοιχήματος και προγνωστικών τέτοιου είδους είναι το infobeto. Ο ΟΠΑΠ λοιπόν άρχισε να αλλάζει το Πάμε Στοίχημα, μεγάλωσε το κουπόνι, έβαλε και άλλα αθλήματα πέρα από μπάσκετ και ποδόσφαιρο κι έδωσε στους παίκτες παροχές που ανέκαθεν προσέφεραν τα sitesόπως τα μονά στοιχήματα και το livebetting.

Το πρόβλημα πλέον με το Πάμε Στοίχημα ήταν το γεγονός ότι για να παίξει κανείς έπρεπε να πάει στο πρακτορείο, πράγμα που δεν ήταν πάντα εύκολο ή και εφικτό, ο ΟΠΑΠ όμως το άλλαξε και αυτό. Πλέον μπορεί κανείς να παίξει Πάμε Στοίχημα και ηλεκτρονικά είτε από τον υπολογιστή του μέσω του siteτου ΟΠΑΠ είτε και από το κινητό του με την ειδική εφαρμογή της επιχείρησης. Πλέον λοιπόν το κουπόνι ΟΠΑΠ που όλοι γνωρίσαμε και αγαπήσαμε μπορεί να γίνει και ηλεκτρονικό. Ας δούμε τι πρέπει να ξέρετε.

Τι χρειάζεται για να κάνω λογαριασμό;

Βασικά σε πρώτη φάση το μόνο που χρειάζεστε είναι να έχετε μία σύνδεση στο internetκαι μία συμβατή συσκευή. Από εκεί και μετά απλά πάτε στην ιστοσελίδα ή κατεβάζετε την εφαρμογή από το appstoreτης συσκευής σας και ακολουθείτε τις οδηγίες. Προσοχή, δεδομένου ότι πρόκειται για χρηματικές συναλλαγές, θα πρέπει να συμπληρώσετε τα στοιχεία που σας ζητούνται με προσοχή και φυσικά με ειλικρίνεια. Αφού ολοκληρώσετε τη δημιουργία λογαριασμού, θα σας ζητηθεί να σκανάρετε κάποια έγγραφα ή να τα δείξετε σε κάποιο πρακτορείο ΟΠΑΠ.

Αυτό είναι μία πάγια τακτική του ηλεκτρονικού στοιχήματος και γίνεται για να εξακριβωθεί η ταυτότητα σας, οπότε και να διαπιστωθεί κι επίσημα ότι είστε ενήλικος, πράγμα πολύ σημαντικό αφού το Στοίχημα απαγορεύεται στους ανήλικους. Επίσης, με αυτόν τον τρόπο καταπολεμάται και το ξέπλυμα χρήματος και προλαμβάνονται διάφορα αδικήματα. Για να πάρετε τα κέρδη σας, θα πρέπει να δείξετε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ τα έγγραφα αυτά. Δίνεται περιθώριο περίπου έναν μήνα μετά την εγγραφή σας για τη διασταύρωση των στοιχείων σας, αν δεν γίνει μέχρι τότε, ο λογαριασμός θα καταργηθεί και τα κέρδη σας θα χαθούν.

Ποια παιχνίδια θα βρω στο ηλεκτρονικό δελτίο;

Το κουπόνι ΟΠΑΠ που θα βρείτε στο διαδίκτυο είναι συνήθως ίδιο με αυτά που θα βρείτε και στα πρακτορεία, οπότε μπορείτε και να τα χρησιμοποιήσετε για να ετοιμάσετε το κουπόνι που θα παίξετε στο πρακτορείο, αν δεν θέλετε να παίξετε ηλεκτρονικά. Με άλλα λόγια, είναι σαν να παίζετε στοίχημα στο πρακτορείο, χωρίς όμως να είστε εκεί ή να χρειαστεί να περάσετε από εκεί.

Τι γίνεται με τα κέρδη μου;

Αν παίξετε ηλεκτρονικά και κερδίσετε, μπορείτε πάντα να ποντάρετε ξανά με τα κέρδη σας και να τα αυξήσετε κι άλλο. Αν θέλετε να κάνετε το λεγόμενο cashout, δηλαδή να κάνετε ανάληψη των κερδών σας, τότε μπορείτε να το κάνετε μέσω τραπέζης ή μπορείτε να το κάνετε και απευθείας από το πρακτορείο της γειτονιάς σας. Μπορείτε δηλαδή να πληρωθείτε το ηλεκτρονικό σας στοίχημα από το πρακτορείου του ΟΠΑΠ! Αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να γίνει σε κάποιο από τα διαβόητα site!

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.