Κυριακή, 16 Μαΐου, 2021

Παπαβασιλείου: «Γνωρίζαμε πόσο κομβικό ήταν το παιχνίδι»

Παπαβασιλείου: «Γνωρίζαμε πόσο κομβικό ήταν το παιχνίδι»

Απόλυτα ικανοποιημένος τόσο από την εμφατική νίκη, όσο κι από την εικόνα της ομάδας του παρουσιάστηκε ο τεχνικός του Πανιωνίου, Νίκκι Παπαβασιλείου στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα.

«Γνωρίζαμε πόσο κομβικό ήταν το παιχνίδι. Ξέραμε πως ξεκινήσαμε με το -6 και ήταν ένα ματς που για πρώτη φορά θα μπορούσαμε να ξεφύγουμε από την τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Έπρεπε να διαχειριστούμε και τα συναισθήματα μας, να έχουμε και πάθος και συγκέντρωση και ηρεμία στο παιχνίδι μας» τόνισε ο τεχνικός της νεοσμυρνιώτικης ομάδας και πρόσθεσε:

«Σχεδιάσαμε το παιχνίδι με τέτοιο τρόπο, ώστε να βγούμε με τις κατάλληλες προϋποθέσεις στην επίθεση. Σκοτώσαμε τον αντίπαλο και το παιχνίδι σε σημαντικές στιγμές.

Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου, για όλο τον σύλλογο, για τον κόσμο, τον πρόεδρο, για όλους. Είναι επιτυχία όλης της ομάδας. Σε καμία στιγμή δεν σταμάτησε κανείς να πιστεύει. Δεν έχουμε καταφέρει τίποτα ακόμα, απλά έχουμε ένα ψυχολογικό αβαντάζ. Θα πρέπει να μείνουμε ταπεινοί για την συνέχεια»..

Αποθέωση από τον κόσμο

Μετά το τέλος του αγώνα οι παίκτες του Πανιωνίου κατευθύνθηκαν προς την εξέδρα των οργανωμένων οπαδών και γνώρισαν την αποθέωση.

Πηγή: sdna.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.