Κυριακή, Αύγουστος 25, 2019

Γνωρίζοντας το Αγρίνιο μέσα από έκθεση με καταπληκτικές φωτογραφίες

Παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκαν στο Αγρίνιο τα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας με θέμα «γνωρίζω τον τόπο μου». Η εκδήλωση έλαβε χώρα στην Παλαιά Δημοτική Αγορά, στην αίθουσα «Γλυπτοθήκη»,

Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου αναφερόμενος στη συλλογή των φωτογραφιών τόνισε: «Όταν ζεις σε μια πόλη είναι εύλογο να μην αντιλαμβάνεσαι πάντα τι είναι εκείνο που ενθουσιάζει έναν επισκέπτη της. Αυτό που εμείς θεωρούμε δεδομένο, στα μάτια εκείνου που το αντικρίζει για πρώτη φόρα, είναι κάτι που θέλει να ανακαλύψει. Κάπως έτσι γεννήθηκε η ιδέα αυτής της έκθεσης. Προσκαλέσαμε ιδιώτες να προσφέρουν φωτογραφικό υλικό, το οποίο, εφόσον πληρούσε τις προδιαγραφές που θέτει ο Ε.Ο.Τ. θα χρησιμοποιούνταν για την τουριστική προβολή του Δήμου.
Ανταποκρίθηκαν ο Γιώργος Καρδαράς και ο Άγγελος Μακρής δίνοντας μας μια σειρά ονειρικών φωτογραφιών της πόλης. Μια πρώτη γνωριμία με τον τόπο που οπωσδήποτε θέλεις να ανακαλύψεις. Μια πόλη ζωντανή, με ανθρώπινο πρόσωπο που βρίσκεται σε τροχιά τουριστικής ανάπτυξης.
Το Αγρίνιο εξελίσσεται σε ξεχωριστή εμπειρία για όσους επιλέξουν να το επισκεφθούν».

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.