Τετάρτη, 3 Μαρτίου, 2021

Γοητεία από Αλιάγα στο περίπτερο του δήμου Αγρινίου

Γοητεία από Αλιάγα στο περίπτερο του δήμου Αγρινίου

1

Ο Νίκος Αλιάγας μας είχε αφήσει παραπονεμένους, είναι η αλήθεια, εμάς εδώ στο Αγρίνιο. Δικαιολογημένος ασφαλώς, διότι είναι ερωτευμένος με το Μεσολόγγι και την ευρύτερη περιοχή, ντύνεται τσολιάς, βγάζει καλλιτεχνικές φωτογραφίες, πάει στο πανηγύρι της  Αγίας Αγάθης κλπ, κλπ. Φυσικό είναι, πού να ντυθεί τσολιάς στο Αγρίνιο; Θα έπρεπε να είναι σε χορευτικό σύλλογο, αλλιώς πέφτει κράξιμο , δεν μας αρέσει το φολκλόρ εμάς εδώ στον κάμπο. Άσε που δεν είναι ίσωμα η πόλη, δεν έχει Λιμνοθάλασσα και αν ανέβεις ψηλά το πολύ να δεις τη Λυσιμαχεία…
Εν πάση περιπτώσει, δεν κρατάμε κακία, συμβαίνουν αυτά. Πολύ δε περισσότερο που ο πασίγνωστος ηθοποιός πέρασε τις προάλλες από το περίπτερο του δήμου Αγρινίου στην 2η Έκθεση Προϊόντων και Υπηρεσιών και έβγαλε την συγκεκριμένη φωτογραφία.
Οι κυρίες του περιπτέρου του δήμου Αγρινίου, αντιδήμαρχοι και στελέχη, πολύ το χάρηκαν και γιατί όχι, ο Νίκος Αλιάγας είναι ένας παγκόσμιος άνκορμαν που στην Γαλλία θεωρείται κάτι σαν θεσμός. Και θεωρείται και πρότυπο αρρενωπότητας. Οπότε καλώς μας ήρθε!
Μόνο εδώ να εκφράσουμε μια απορία άσχετη με τον Νίκο Αλιάγα, την οποία μας μετέφεραν φίλοι επισκέπτες της έκθεσης: ενώ πρόκειται για έκθεση «αναπτυξιακή» και ενώ πολλά προϊόντα του δήμου Αγρινίου δεν περιλαμβάνονται στο περίπτερο, εντούτοις δεσπόζει η παρουσίαση του… ξενώνα κακοποιημένων γυναικών. Συγχωρήστε μας την έλλειψη φαντασίας αλλά δεν καταλαβαίνουμε τι σχέση έχει ένας τέτοιος ξενώνας σε έκθεση για την ανάπτυξη.

ο (υ)περαστικός

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.