Σάββατο, 4 Ιουλίου, 2020

Τips για το BBQ της Κυριακής – Ποια είναι η καλύτερη ψησταριά!

Πιστεύετε ότι όλα είναι έτοιμα για το κυριακάτικο μπάρμπεκιου; Αναμφισβήτητα είναι μία από τις πιο χαλαρωτικές στιγμές της εβδομάδας, το να περιμένετε τους φίλους σας για να διασκεδάσετε και να φάτε όλοι μαζί, γελώντας και διασκεδάζοντας.

Επειδή είστε εσείς ο οικοδεσπότης, είναι λογικό να έχετε αγχωθεί για την προετοιμασία του χώρου και προπάντων για το ψήσιμο. Θέλετε να είναι πετυχημένο και σωστό ώστε το κρέας, τα λαχανικά το ψωμί και ό,τι άλλο πέσει στην πυρά να βγει πεντανόστιμο.

Πως θα τα πετύχετε όλα αυτά;

Φτιάξτε από την προηγούμενη ημέρα στον χώρο, ώστε να είναι έτοιμος

Στήστε τα έπιπλα του εξωτερικού σας χώρου κυκλικά ώστε να διαμορφώσετε ένα ιδανικό περιβάλλον για τους φίλους σας. Αν ο καιρός το επιτρέπει, απλώστε τα μαξιλάρια κήπου κάτω αντί για καθίσματα και προσαρμόστε τα έτσι ώστε να δημιουργούν ένα φιλικό περιβάλλον.

Βρείτε με 1 κλικ το διακοσμητικό μαξιλάρι στο χρώμα της ελιάς, που μπορεί να προσφέρει ένα μοναδικό χαρακτήρα στον χώρο σας. Τοποθετήστε μερικά από αυτά τα μαξιλάρια κήπου στο πάτωμα και τα αποτελέσματα θα είναι τέλεια.

Ό,τι σας λείπει από έπιπλα κήπου θα τα βρείτε στην μεγάλη ποικιλία Gournopanos!

Ας περάσουμε τώρα στο φλέγον ζήτημα της ψησταριάς

Οι ψησταριές μπάρμπεκιου Weber είναι οι καλύτερες που μπορείτε να βρείτε για ένα μοναδικής ποιότητας ηλεκτρικό μπάρμπεκιου με αντιστάσεις, μεγάλη επιφάνεια ψησίματος και ρυθμιστή θερμοκρασίας. Δείτε εδώ περισσότερα χαρακτηριστικά, τιμές και τρόπους πληρωμής και αποστολής!

Είναι γνωστό ότι οι Weber ψησταριές μπάρμπεκιου ήταν οι πρώτες που χρησιμοποίησαν καπάκι. Μία απλή ψησταριά που μετατράπηκε σε κάτι μοναδικό όπου μπορεί να ψήνει και ταυτόχρονα να μαγειρεύει και σαν σκεπαστό σκεύος.

Μπείτε στο online κατάστημα gournopanos.gr και ανακαλύψτε όλες τις ψησταριές Weber που θα σας προσφέρουν μοναδικά προνόμια. Επίσης βρείτε τα έπιπλα κήπου που χρειάζεται ο χώρος σας, ώστε να ολοκληρωθεί!

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.