Παρασκευή, Ιούνιος 14, 2019

Γραμματέας Αυτοδιοίκησης ΝΔ: απερίφραστη στήριξη σε Γιώργο Παπαναστασίου

Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου συναντήθηκε με τον Γραμματέα Τοπικής Αυτοδιοίκησης της ΝΔ Νίκο Χαρδαλιά στο πλαίσιο επίσκεψής του στο Αγρίνιο.
Ο κ. Παπαναστασίου ενημέρωσε τον κ. Χαρδαλιά για ζητήματα που αφορούν στο Δήμο Αγρινίου αλλά και τις επερχόμενες εκλογές: «Υποδέχομαι στο Αγρίνιο έναν έμπειρο και πολυνίκη αυτοδιοικητικό, επί σειρά ετών Δήμαρχο Βύρωνα. Ο Νίκος Χαρδαλιάς με τη σημερινή του ιδιότητα είναι πάντα αρωγός και συμπαραστάτης μας σε όλα τα ζητήματα που αφορούν στην Τοπική Αυτοδιοίκηση».
Ο κ. Χαρδαλιάς ανέφερε στις δηλώσεις του μεταξύ άλλων: «Είναι χαρά μου να βρίσκομαι στο Αγρίνιο, δίπλα σε έναν ικανό Δήμαρχο που έχει κάνει εξαιρετική δουλειά και πρέπει να συνεχίσει και να ολοκληρώσει το έργο του. Η ΝΔ απερίφραστα και ξεκάθαρα στηρίζει τον Γιώργο Παπαναστασίου για την επόμενη ημέρα στον Δήμο Αγρινίου. Η δήλωση του προέδρου μας ήταν σαφής.Στηρίζουμε τα έμπειρα στελέχη. Η ΝΔ είναι κόμμα αρχών και αξιών και τα στελέχη της τα χαρακτηρίζουν το ήθος, η ψυχραιμία και η νηφαλιότητα. Η ΝΔ ακόμη και όταν δεν διαγράφει, καταγράφει συμπεριφορές. Εμπιστευόμαστε τις επιλογές μας και τις επιλογές της κοινωνίας. Στηρίζουμε Γιώργο Παπαναστασίου για το Αγρίνιο και Νεκτάριο Φαρμάκη για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος».
Παρόντες στη συνάντηση και ο υποψήφιος περιφερειάρχης Νεκτάριος Φαρμάκης, ο αναπληρωτής γραμματέας Αυτοδιοίκησης της ΝΔ και πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Β.Φωτάκης, κομματικά και αυτοδιοικητικά στελέχη.

?

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.