Κυριακή, 7 Μαρτίου, 2021

Νάσος Γκρέκας (ΑΟ Αγρινίου): “Στα γειτονικά ντέρμπι δεν μετράει μόνο η βαθμολογική θέση”

Νάσος Γκρέκας (ΑΟ Αγρινίου): “Στα γειτονικά ντέρμπι δεν μετράει μόνο η βαθμολογική θέση”

Ο Νάσος Γκρέκας είναι ο παίκτης του ΑΟ Αγρινίου που μίλησε στη “Συνέντευξη της εβδομάδας”. Ο νεαρός guard αναφέρθηκε στις νίκες στα δύο προηγούμενα παιχνίδια και στη σημερινή αναμέτρηση με τον Χαρίλαο Τρικούπη στις 5:00 το απόγευμα στο κλειστό του ΔΑΚ Αγρινίου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Νάσο δύο συνεχόμενες νίκες σας έφεραν ξανά στην πρώτη οκτάδα του πρωταθλήματος. Θεωρείς ότι ήταν κάτι που χρειαζόσασταν ενόψει της συνέχειας;

Κάθε νίκη είναι σημαντική. Πόσο μάλλον όταν η τελευταία ήρθε σε ένα εκτός έδρας παιχνίδι. Σίγουρα χρειαζόμασταν και χρειαζόμαστε νίκες και θα είναι αυτό που θα ζητάμε σε κάθε παιχνίδι.

Ακολουθεί το παιχνίδι με το Χαρίλαο Τρικούπη. Τι πρέπει να κάνετε για να φτάσετε στη νίκη;

Παίζουμε με την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος, κάτι που δείχνει και η βαθμολογία. Δεν επιτρέπεται σε καμία περίπτωση να χάσουμε τη συγκέντρωσή μας και θα πρέπει να ακολουθήσουμε το πλάνο του προπονητή μας, για να φτάσουμε στο θετικό αποτέλεσμα.

Το γεγονός ότι αντιμετωπίζετε τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος σε ένα διάστημα που έχετε καλή απόδοση θεωρείς ότι μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο;

Ο Χαρίλαος Τρικούπης έχει μόλις μια ήττα στο πρωτάθλημα. Για μας είναι σημαντικές οι νίκες που πετύχαμε, αλλά θα πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ στο παιχνίδι.

Έχεις αγωνιστεί τα προηγούμενα χρόνια σε αυτά τα γειτονικά ντέρμπι. Κρίνεις ότι υπάρχουν άλλα στοιχεία που έχουν μεγαλύτερη σημασία από την κατάσταση των ομάδων και τη βαθμολογική τους θέση;

Σίγουρα η βαθμολογική θέση κάθε ομάδας παίζει ρόλο, όμως σε ένα παιχνίδι με το χαρακτήρα γειτονικού ντέρμπι δεν είναι το μοναδικό που μετράει. Γνωρίζουμε ότι είναι ένα ξεχωριστό παιχνίδι και όλες οι λεπτομέρειες θα καθορίσουν το νικητή.

Είναι ένα παιχνίδι που αναμένεται να γίνει σε ένα κατάμεστο γήπεδο. Πως θα λειτουργήσει για σας το γεγονός αυτό;

Τα μηνύματα που παίρνω, είναι ότι θα έχουμε ένα γεμάτο γήπεδο. Εμείς θέλουμε πάντα τον κόσμο στα παιχνίδια στο Αγρίνιο. Να είναι δίπλα μας και να πανηγυρίζουμε μαζί τους νίκες.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.