Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Γρίφος η εξαφάνιση του 26χρονου

Γρίφος η εξαφάνιση του 26χρονου

4_aen_ipirou2Σε μυστήριο εξελίσσεται η εξαφάνιση του 26χρονου σπουδαστή της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Πρέβεζας που κατάγεται από το Νεοχώρι Οινιάδων , για την οποία διεξάγει σχετική έρευνα και η τοπική αστυνομία. Η μητέρα του σπουδαστή ενημέρωσε την Αστυνομία του Αιτωλικού, όπου είναι ο τόπος διαμονής της, το περασμένο Σάββατο, πως ο γιος της, ο οποίος είναι σπουδαστής στο 3ο εξάμηνο στην ΑΕΝ Ηπείρου που εδρεύει στην Πρέβεζα, είχε να επικοινωνήσει μαζί της από τις 23 Απριλίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο εν λόγω νεαρός, θα έφτανε στην Πρέβεζα τον Φεβρουάριο προκειμένου να κάνει την εγγραφή του και να παρακολουθήσει το εξάμηνο στην σχολή εμποροπλοιάρχων. Έγκυρες πηγές όμως σημειώνουν ότι ο νεαρός δεν παρουσιάστηκε στην σχολή του στο χρόνο που έπρεπε, ενώ το κινητού του ήταν απενεργοποιημένο από τον περασμένο Ιανουάριο.
Το επικρατέστερο σενάριο που εξετάζεται αυτή τη στιγμή είναι ο νεαρός να έχει μπαρκάρει σε κάποιο καράβι. Οι έρευνες των αρχών προσανατολίζονται σε διάφορες κατευθύνσεις με όλα τα ενδεχόμενα να παραμένουν ανοιχτά.

www.pamepreveza.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.