Τρίτη, 1 Δεκεμβρίου, 2020

Γρήγορες και όμορφες επιδιορθώσεις για φοβερά δάπεδα

Γρήγορες και όμορφες επιδιορθώσεις για φοβερά δάπεδα

Ας μιλήσουμε για αυτό το απελπιστικό πάτωμα στο σπίτι σας. Για κάποιο λόγο, κρύβοντάς το κάτω από ένα χαλί δεν αρκεί. Η αναδιαμόρφωση είναι κάτι στο οποίο δεν μπορείτε να βασιστείτε, επειδή ενοικιάζετε το σπίτι και για αγορά ακινήτου δεν γίνεται ούτε λόγος.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο συγκεντρώσαμε όση έμπνευση χρειάζεστε για να μετατρέψετε τον χώρο κάτω από τα πόδια σας όσο το δυνατόν καλύτερα. Κάθε ιδέα αφορά το πώς μπορείτε να το διορθώσετε γρήγορα και εύκολα ή να δημιουργήσετε ένα ολοκαίνουργιο δάπεδο χωρίς όμως και να χαλάσετε το παλιό.

  1. Επιλέξτε κάτι απαλό για τα πόδια σας

Το να πατάμε σε σκληρά δάπεδα μπορεί να είναι βάναυσο για τα πόδια. Ενώ τα ποιοτικά χαλιά για το σπίτι θα κάνουν τα κουρασμένα πόδια να νιώσουν καλύτερα, η κάλυψη των δαπέδων από τοίχο σε τοίχο μπορεί να είναι και αυτή μια εφικτή ιδέα. Τα όμορφα χαλιά μηχανής του Οίκου Εφραίμογλου μπορεί να είναι η λύση που ζητάτε.

Έρχονται είτε σε κλασικά είτε και σε μοντέρνα σχέδια. Οι ευαίσθητες μύτες θα εκτιμήσουν ότι δεν έρχονται με αυτήν την ενοχλητική νέα μυρωδιά χαλιού.

  1. Χρωματίστε το δάπεδο σας

Χάρη σε μια σειρά τεχνολογιών εκτύπωσης που καθιστούν δυνατή την εκτύπωση σχεδίων σε βινύλιο που μοιάζουν πολύ με πραγματικό ξύλο ή χειροποίητα κεραμικά, διακοσμητικά σχέδια που δείχνουν πιο κομψά από ποτέ.

Αρχικά σχεδιασμένα για εμπορική χρήση σε χώρους λιανικής, τα αυτοκόλλητα είναι τυπωμένα σε ανθεκτικό βινύλιο στις καιρικές συνθήκες που δημιουργήθηκε για εξωτερικηχρηση. Στη συνέχεια, προστατεύονται με πολυστρωματική επίστρωση για αυξημένη αντοχή.

Εάν δεν μπορείτε να αντέξετε οικονομικά την διακόσμηση του σπιτιού με το μαρμάρινο που ονειρευόσασταν, μπορείτε να το μιμηθείτε με πλακάκια από βινύλιο. Παρά το, αχέμ, φανταχτερό όνομά του, δεν είναι καθόλου ακριβό.

Πλακάκια σαν αυτά αναπαράγουν την εμφάνιση φυσικών υλικών για πολύ λιγότερα χρήματα από τα πραγματικά. Το κόλπο είναι ότι μπορείτε να δημιουργήσετε ένα υπέροχο δάπεδο από πλακάκι που θα φαίνεται εξαιρετικά ρεαλιστικό.

  1. Κάντε το να φαίνεται καλύτερο με το χρώμα

Τα πατώματα από σκληρό ξύλο είναι ακριβό στη συντήρηση και η βελτίωση τους με το χρώμα κοστίζει πολύ λιγότερο. Αυτή η ιδέα χρησιμοποιεί ένα διάτρητο για να διακοσμήσει μια “κουρασμένη” επιφάνεια ξύλου.

Τα δάπεδα που ήταν χρωματισμένα, σφραγισμένα και επικαλυμμένα με πολυουρεθάνη λειτουργούν καλύτερα. Πριν ξεκινήσετε, τρίψτε ελαφρά την περιοχή που θέλετε να βάψετε. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χρώμα κιμωλίας για να μεταμορφώσετε το δάπεδο σας. Έχει μια παχιά και κρεμώδη συνοχή που προσκολλάται όμορφα στις ξύλινες επιφάνειες. Είναι επίσης 100 τοις εκατό μη τοξικό και χωρίς οσμές. Όταν στεγνώσει το χρώμα, απλώστε ένα διαυγές στρώμα με βάση το νερό για να προστατέψετε την επιφάνεια.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.