Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου, 2020

Group στο Facebook για τα μέλη του πρώτου site φίλων του Παναιτωλικού agriniofans.gr

agriniofans

 

Ομάδα στο facebook δημιούργησαν τα μέληι του πρώτου site  φίλων του Παναιτωλικού agriniofans.gr στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://www.facebook.com/groups/www.agriniofans.gr/

Όπως αναφέρουν:

Σε αυτη την ομάδα-γκρούπ μπορούμε να γράφουμε όπως παλιά στο φόρουμ όλες τις απόψεις γύρω απο την ομάδα μας ,αναρτήσεις φώτο/βίντεο και ότι θέλουμε γύρω απο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ. Σκοπός είναι να συσπειρώσουμε όλη αυτή τη ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΗ ΓΕΝΙΑ που μεγάλωσε με το AGRINIOFANS και να ανταλλάσουμε απόψεις- σχόλια γύρω απο την ομάδα.Ο καθένας είναι απόλυτα ελεύθερος να κάνει αναρτήσεις και να γράφει-δημοσιεύει τα κειμενά του.Είναι ενα ζήτημα που έχουμε συζητήσει με αρκετούς και έπρεπε να λειτουργήσει μια δυνατή σελίδα στο FACEBOOK γύρω απο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ με όλους μέλη για να γουστάρουμε να λέμε τις απόψεις μας. Κλείσαμε 10 χρόνια (πόσο γρήγορα περνάνε !!) και συνεχίζουμε ..

To agriniofans -το site φίλωντου Παναιτωλικού που μεγαλώσαμε

Στο διαδίκτυο εμφανίστηκε το 2003 φιλοξενούμενο τότε στους χώρους της yahoo (geocities).  Τότε δεν υπήρχε απολύτως καμία ιστοσελίδα για το Παναιτωλικό στο διαδίκτυο ούτε καν είχε η ΠΑΕ ( μια που είχε γίνει το 2000 δυστυχώς “κατέβηκε” μετά από λίγο καιρό, άλλωστε τότε ήταν τα πέτρινα χρόνια).

Αλησμόνητες θα μείνουν οι ατέλειωτες αντιπαραθέσεις με οπαδούς άλλων ομάδων αλλά και η ποικιλία απόψεων που ανταλάσσονταν στο guestbook, εφαρμογή διαδομένη εκείνη την εποχή όπου δεν υπήρχε ADSL και γρήγορο internet παρά μόνο dial up (Κλήση τηλεφώνου στο πάροχο)

Μέχρι το 2006 το guestbook ήταν ο μοναδικός τόπος άμεσης ενημέρωσης για δράσεις των φίλων της ομάδας, όσοι βέβαια είχαν τότε πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Το Γενάρη του 2007 το agriniofans.gr άλλαξε μορφή: Η διάδοση του γρήγορου Internet αλλά και η ολό ένα αυξανόμενη αύξηση των χρηστών του επέβαλαν τη δημιουργία διαδικτυακής κοινότητας . 5 νέα παιδιά ξεκίνησαν τη πρωτοβουλία αυτή και έκτοτε χιλιάδες post γεμάτα με ενδιαφέρουσες απόψεις οπαδών (προτάσεις και διαφωνίες),  αναδημοσιεύσεις, προσωπικές σκέψεις, ανακοινώσεις συνδέσμων,  αλλά και με άλλη θεματολογία  ( Αγρίνιο, μουσική κ.α)  κατέκλυσαν τη διαδικτυακή αυτή γωνιά. Πολλοί φίλοι όχι μόνο του Παναιτωλικού αλλά και άλλων ομάδων γράφτηκαν στην διαδικτυακή αυτή κοινότητα. και συμμετείχαν στο διάλογο αυτόν.

Εκείνη την εποχή το agriniofans.gr ήταν και το πρώτο που εξέμπεψε διαδικτυακά ραδιοφωνική εκπομπή για τους φίλους της ομάδας μετά από κάθε αγώνα (webradio).

Έκτοτε η ιστοσελίδα ακολούθησε σταθερή πορεία. Το agriniofans το βασικότερο που άφησε όλα αυτά τα χρόνια είναι πολλές νέες φιλίες μεταξύ νέων ανθρώπων που τους ένωνε η αγάπη για την ομάδα αλλά και ζύμωσε πολλούς σε υγιή οπαδική λογική μέσω των απείρων διαλόγων που αναπτύχθηκαν σε αυτό.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.