Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου, 2021

GUERREROS:Ο κόσμος να προσέλθει στο γήπεδο,οι παίκτες να παίξουν με πάθος

GUERREROS:Ο κόσμος να προσέλθει στο γήπεδο,οι παίκτες να παίξουν με πάθος

Μύνημα προς τον κόσμο, του παίκτες και την τεχνική ηγεσία στέλνει ο σύνδεσμος των φιλάθλων του Παναιτωλικού GUERREROS με την ακόλουθη ανακοίνωση:

Ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ δε κατάφερε να νικήσει μέσα στη Κομοτηνή.
Απομένουν 4 παιχνίδια-τελικοι για την ομάδα μας.
Επόμενο παιχνίδι τη Δευτέρα 18 Απριλίου στο ΑΓΡΙΝΙΟ με τον Ιωνικό.
Στο γήπεδο θέλουμε να βρεθούν στην κερκίδα ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΙ καθαρόαιμοι, περήφανοι και έτοιμοι να καταθέσουν τη ψυχή τους για την ομάδα.
Καλούμε τον κόσμο να προσέλθει στο γήπεδο και με τη μαζική παρουσία του να υποστηρίξει την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας για τη πολυπόθητη ΑΝΟΔΟ.Καλούμε τους ποδοσφαιριστές και την τεχνική ηγεσία να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και με πάθος και λύσσα να κανουν πράξη αυτο που λέμε απο την αρχή της σεζόν : ΑΝΟΔΟΣ ΕΜΕΙΣ ή ΚΑΝΕΙΣ!!!
Ο καθένας στο πόστο του λοιπόν, ο καθένας με τον τρόπο του, ο καθένας με την τρέλα του να σπρώξουμε φανατικά το ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ να κατακτήσει τη κορυφή.

Υ.Γ. : Εκδρομάρα στη Κομοτηνή ,συνθήματα, γέλιο, εξέδρα, ότι γουστάρουμε εμείς που μπαίνουμε σε ένα πούλμαν για να δούμε την ομάδα μας χιλιόμετρα μακριά.Ευχαριστούμε τα μέλη των GUERREROS για τη συμμετοχη-στηριξή τους στην εκδρομή.Τα καλύτερα έρχονται αδέρφια και εμείς θα είμαστε εκεί για παντα δίπλα στο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ μας.

Υ.Γ.
ΑΝΟΔΟΣ ΕΜΕΙΣ Η ΚΑΝΕΙΣ

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.