Παρασκευή, 5 Μαρτίου, 2021

GUERREROS: η ΠΑΕ να ξεκαθαρίσει τους λόγους για Χάβο

GUERREROS: η ΠΑΕ να ξεκαθαρίσει τους λόγους για Χάβο

xabosO Σύνδεσμος Φιλάθλων Αθήνων του Παναιτωλικού ”GUERREROS” σε ανακοίνωση τους μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον Μάκη Χάβο και καλούν την ΠΑΕ με ανακοίνωση ή συνέντευξη τύπου να ξεκαθαρίσει ποιοι είναι οι πραγματικοί λόγοι-αιτίες για τη μη συνέχιση της συνεργασίας. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ανακοίνωση για τη λύση συνεργασίας με τον ΜΑΚΗ ΧΑΒΟ

Μετά απο 2,5 χρόνια εξαιρετικής πορείας στον πάγκο του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ ο ΜΑΚΗΣ ΧΑΒΟΣ αποτελεί παρελθόν για την ομάδα.Ενας προπονητής με ξεχωριστό ήθος , αρετές και δεξιότητες που κατάφερε να γίνει αγαπητός στο σύνολο της ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΗΣ κοινότητας αλλά και της ΑΓΡΙΝΙΩΤΙΚΗΣ κοινωνίας.
Σαν σύνδεσμος φιλάθλων Αθήνας Guerreros απο τη πρώτη στιγμή τον στηρίξαμε γιατί ξεχωρίσαμε την υπευθυνότητα του , τη συνέπεια και το ζήλο του , που σηματοδοτούσαν ένα ευοίωνο και λαμπρό μέλλον για τον ίδιο και την ομάδα.
Η αγαπημένη μας ομάδα σε όλο αυτό το διάστημα κατάφερε να επανέλθει στη Σούπερλιγκα ,να τερματίσει στις καλύτερες βαθμολογικές θέσεις στα 89 χρόνια ιστορίας και να παίξει όμορφο ποδόσφαιρο που συνοδεύτηκε με ιστορικές νίκες και εμφανίσεις.
Επίσης δε λησμονούμε την ανθρώπινη πλευρά του ΜΑΚΗ ΧΑΒΟΥ που με σεμνότητα και δίχως τυμπανοκρουσίες βοήθησε ουσιαστικά σε φιλανθρωπικές δράσεις πράγμα που δείχνει και τη ποιότητα του χαρακτήρα του. Ευχόμαστε καλή συνέχεια στον άνθρωπο και προπονητή ΜΑΚΗ ΧΑΒΟ και τον ευχαριστούμε για όλες τις συγκινήσεις και τις χαρές που μας πρόσφερε.
Θέλουμε να γνωρίζει πως οι πραγματικοί ΟΠΑΔΟΙ του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ(και όχι αυτοί που ανακάλυψαν τα τελευταία χρόνια λόγω μόδας και δημοσίων σχέσεων τον ΤΙΤΟΡΜΟ) έχουν γνώση και ξέρουν να τιμούν όσους πρόσφεραν στην ομάδα διαχρονικά. Περιμένουμε απο την ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ με ανακοίνωση ή συνέντευξη τύπου να ξεκαθαρίσει ποιοι είναι οι πραγματικοί λόγοι-αιτίες για τη μη συνέχιση της συνεργασίας με τον ΜΑΚΗ ΧΑΒΟ.
Ο λαός του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ είναι σημαντικό να ενημερώνεται διεξοδικά και ουσιαστικά και όχι με ευχολόγια και μισόλογα…..Αναμένουμε λοιπόν…..

Σ.Φ.ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ ΑΘΗΝΩΝ 100% ”GUERREROS”

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Νikos

    Aς σταματήσουν(μ)ε να βλέπουμε παντού υπαίτιους και φταίχτες.Η διοίκηση εχει την ευθύνη των αλλαγών στην ομάδα( αφορά και στον προπονητή αυτό) και αυτή θα αποφασίσει.Αν αυτά που αποφασίζει ικανοποιούν τους φιλάθλους ειναι προς απόδειξη.Αν τους δυσαρεστούν,προφανώς θα το λάβει υπόψιν της.Δε χρειάζεται παντού πόλεμος χαρακωμάτων.Οι guerreros τι δεν καταλαβαίνουν.Και γιατί ειναι εμμονικοί με τις” εξηγήσεις” κάθε φορά.Οταν αλλάζει η σελίδα ας αλλάζουν και οι θεωρήσεις.Δικιο μπορεί να έχουν όλοι,αλλά καλοπροαίρετα συζητάμε τα πάντα.Εξάλλου ο Παναιτωλικός προσφέρεται για θετική ενέργεια.Ας σταματήσει η μιζέρια και η ανελέητη αγρινιώτικη και εκ του ασφαλούς γκρινια.Εδω ειμαστε για καλό λόγο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.