Κυριακή, 17 Ιανουαρίου, 2021

Guerreros και warriors πάνε Κομοτηνή

Guerreros και warriors πάνε Κομοτηνή

Έντονη κινητικότητα επιδεικνύουν οι σύλλογοι οργανωμένων φιλάθλων του Παναιτωλικού εν όψει του σημαντικού ματς στην Κομοτηνή με τον Πανθρακικό την παραπάνω αγωνιστική. Παρότι προηγείται το εντός έδρας παιχνίδι με την ήδη υποβιβασμένη και αδιάφορη Καλλιθέα, άπαντες αντιλαμβάνονται την κρισιμότητα του αγώνα στη Ροδόπη, γι αυτό και σχεδιάζουν από τώρα εκδρομή στη Βόρεια Ελλάδα για το Σάββατο 9 Απριλίου.

Σε ανακοίνωσή τους οι Guerreros αναφέρουν:

«Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ”GUERREROS” διοργανώνει εκδρομή στη Κομοτηνή το Σάββατο 9 Απριλίου 2011 για να στηρίξουμε το ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ μας στο παιχνίδι με το Πανθρακικό.
Καλούμε τα μέλη και τους φίλους του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ στην ΑΘΗΝΑ σε μαζική συμμετοχή.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ και ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ στα γραφεία του συνδέσμου.

ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ-GUERREROS ATHENS»

 Απ την άλλη, στο Αγρίνιο οι Warriors αύριο πραγματοποιούν Γενική Συνέλευση, καλώντας παράλληλα τους φίλους του Παναιτωλικού να δώσουν βροντερό παρών στην εκδρομή που πρόκειται να πραγματοποιήσουν στις 9 Απριλίου στην Κομοτηνή. Η ανακοίνωσή τους έχει ως εξής:

«Ο Ο.Φ. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ ‘’ΘΥΡΑ 6 – WARRIORS’’ καλεί όλα τα μέλη του στη νέα γενική συνέλευση του συνδέσμου, την Τετάρτη 30 Μαρτίου και ώρα 8:00 μ.μ. στο καφέ ‘’Μορφές’’ στο πάρκο Αγρίνιου.

Υ.Γ. 1 Ξεκίνησαν οι εγγραφές για την εκδρομή στην Κομοτηνή.
Υ.Γ. 2 Στη Κρήτη τσάμπα μάγκες και στο Αγρίνιο πουθενάδες.

ΘΥΡΑ 6 – WARRIORS»

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.