Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, 2021

«Γυρίζει σελίδα» στα επαγγελματικά της η Χριστίνα Σταρακά

«Γυρίζει σελίδα» στα επαγγελματικά της η Χριστίνα Σταρακά

Έκλεισε το κεφάλαιο του επαγγελματικού κλάδου…

Γυρίζει σελίδα στα επαγγελματικά της η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου Αγρινίου Χριστίνα Σταρακά.

Η πορεία της στον τραπεζικό κλάδο ολοκληρώνεται τυπικά σήμερα καθώς-όπως από καιρό είναι γνωστό-επέλεξε την εθελούσια έξοδο.

Προέβη μάλιστα σε μια ανάρτηση εν είδει αποχαιρετισμού αναφέροντας μάλιστα πως για την ίδια ανοίγει ένας καινούργιος επαγγελματικός κύκλος.

Δεν τον συγκεκριμενοποιεί ωστόσο αν και διακινούνται  διάφορες πληροφορίες. Ίσως το πράξει σε επόμενη ανάρτηση…

Eμεις της ευχόμαστε κάθε επιτυχία στα επαγγελματικά της.

Αναφέρει η κυρία Σταρακά:

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Μετά από 25 χρόνια στον τραπεζικό κλάδο ,κλείνει σήμερα, έπειτα από την επιλογή της εθελούσιας εξόδου, ένας μεγάλος κύκλος μου, που με σημάδεψε ως άνθρωπο , ως επαγγελματία και καθόρισε σε μεγάλο βαθμό την προσωπικότητά μου.
Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους μου από την Αγροτική Τράπεζα απ’ όπου και ξεκίνησα.

Όλους τους συναδέλφους μου από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, όπου υπηρέτησα στην συνέχεια και τέλος όλους τους συναδέλφους στην Eurobank, απ’ όπου και αποχωρώ.

Όλοι σας, με περιβάλατε με αγάπη, με εμπιστευτήκατε ως άνθρωπο, με τιμήσατε με την φιλία σας και με σεβαστήκατε ως επαγγελματία. Ζητώ συγγνώμη αν άθελά μου με τις πράξεις μου αδίκησα κάποιους και με τα λόγια μου τους πλήγωσα. Ειλικρινά ούτε το θυμάμαι, ούτε το επιδίωξα.
.Έχω κρατήσει τις πιο ωραίες εμπειρίες, τα πιο όμορφα συναισθήματα με όλους -κυριολεκτικά με όλους- όσους συνεργάστηκα.

Εύχομαι ολόψυχα σε όλους σας καλή δύναμη, τύχη ,οικογενειακή και προσωπική ευτυχία και προπάντων, υγεία. Να έχετε θάρρος και να προχωράτε. Να κυνηγάτε τα όνειρά σας. Θέλουν τόλμη, θυσίες και πείσμα τα όνειρα για να τα ζήσετε !

Για εμένα προσωπικά ανοίγει ταυτόχρονα ένας καινούργιος επαγγελματικός κύκλος. Δεν γνωρίζεις ποτέ, που μπορεί να σε οδηγήσει ένας κύκλος και τις απίστευτες διαδρομές που θα διανύσεις εξαιτίας του! Όμως η ζωή είναι πολύ όμορφη και οφείλουμε να τη ζούμε σαν να τη ξεκινάμε σήμερα. Αυτό επιδιώκω κι εγώ. Αυτό θέλω και από εσάς.

Σας ευχαριστώ για άλλη μια φορά για όσα μου προσφέρατε απλόχερα .

Και φυσικά δεν λέμε αντίο….”

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.