Σάββατο, Μάιος 25, 2019

Hμερίδα για την ψυχική υγεία

epi-trikoupio-politistiko-kentro Ο Σύλλογος Ψυχικής Υγείας της Πάτρας (Σ.Ο.Ψ.Υ. Πατρών) και ο Ψυχιατρικός Τομέας της Νοσηλευτικής Μονάδας Μεσολογγίου του Γ. Ν. Αιτωλοακαρνανίας, συνδιοργανώνουν ημερίδα, την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014 και ώρα 18:00μμ. έως 20:30μμ., στο Τρικούπειο Πολιτιστκό Κέντρο της Ι.Π. Μεσολογγίου, με θέμα:  «ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΣΜΟ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΣΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΓΙΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ».

Η ημερίδα διεξάγεται στο πλαίσιο υλοποίησης του υποέργου 2 της Πράξης  με MIS 371373, του Άξονα Προτεραιότητας 13 – Εδραίωση της μεταρρύθμισης στον Τομέα Ψυχικής Υγείας, Ανάπτυξη της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας και προάσπιση της Δημόσιας Υγείας του πληθυσμού στις 8 περιφέρειες σύγκλισης του Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού», με τίτλο: «ΔΡΑΣΕΙΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΣΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΣΤΗΝ 6η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΔΡΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ».

Συντονιστής και ομιλητής στην ημερίδα θα είναι ο ψυχίατρος Διευθυντής του Ψυχιατρικού Τομέα της Νοσοκομειακής Μονάδας Μεσολογγίου του Γ.Ν. Αιτωλοακαρνανίας Βασίλειος Μπρούμας, ενώ η ομάδα των ομιλητών συμπληρώνεται από τον Μανόλη Μέντη, Κοινωνικό Λειτουργό επιστημονικά υπεύθυνο της Πράξης 371373 και την πρόεδρο του Σο.Ψ.Υ. Πάτρας Αγγελική Τριανταφύλλου.

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.