Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου, 2020

Hμερίδα στο Αγρίνιο για την καλλιέργεια της Στέβιας

Η Στέβια στην Ελλάδα – Τεχνικές Παραγωγής,

Δυναμική της Καλλιέργειας, Οικονομικότητα.
Αγρίνιο

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Αίθουσα Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας

( ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΥ 53 & ΣΜΥΡΝΗΣ )

Ώρα έναρξης 17:00

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

05:00 μμ – 05:15 μμ Προσέλευση

05:15 μμ – 05:30 μμ Χαιρετισμοί

Παύλος Μοσχολιός Δήμαρχος Αγρινίου

05:30 μμ – 06:00 μμ Καλλιέργεια -Έρευνα στην Ελλάδα-Προοπτική

Λόλας Πέτρος Καθηγητής, Σχολή Γεωπονικών

Επιστημών, Παν/μιο Θεσσαλίας

06:00 μμ – 06:30 μμ Στέβια μια φυσική , γλυκιά λύση ως υποκατάστατο

της ζάχαρης

Ταραντίλης Πέτρος Επίκουρος Καθηγητής Ενόργανης

Χημικής Ανάλυσης Φυτικών Προϊόντων Γεωπονικό

Πανεπιστήμιο Αθηνών

06:30 μμ – 06:50 μμ Οικονομικότητα καλλιέργειας στέβιας στην Ελλάδα

Σουίπας Σπυρίδων Γεωπόνος , Υποψ. Διδάκτορας, Σχολή

Γεωπονικών Επιστημών, Παν/μιο Θεσσαλίας

06:50μμ – 07:10 μμ Μέθοδοι παραγωγής πολλαπλασιαστικού υλικού

στέβιας

Ντζάνης Ηλίας Γεωπόνος πρώην προϊστάμενος

Κ.Σ.Ε.Α. ΕΘ.Ι.ΑΓ.Ε.

07:10 μμ – 07:30 μμ Στέβια, ένα φυτό χωρίς εχθρούς και ασθένειες;

Καραπαπά Βασιλική Γεωπόνος Φυτοπαθολόγος Ph.D.

Δ/νση Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης Τμήμα

Αγροτικής Παραγωγής Δήμου Αγρινίου

07:30 μμ – 08:00 μμ Συζήτηση – Ερωτήσεις

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.