Η Στέβια στην Ελλάδα – Τεχνικές Παραγωγής,
Δυναμική της Καλλιέργειας, Οικονομικότητα.
Αγρίνιο
Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012
Αίθουσα Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας
( ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΥ 53 & ΣΜΥΡΝΗΣ )
Ώρα έναρξης 17:00
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
05:00 μμ – 05:15 μμ Προσέλευση
05:15 μμ – 05:30 μμ Χαιρετισμοί
Παύλος Μοσχολιός Δήμαρχος Αγρινίου
05:30 μμ – 06:00 μμ Καλλιέργεια -Έρευνα στην Ελλάδα-Προοπτική
Λόλας Πέτρος Καθηγητής, Σχολή Γεωπονικών
Επιστημών, Παν/μιο Θεσσαλίας
06:00 μμ – 06:30 μμ Στέβια μια φυσική , γλυκιά λύση ως υποκατάστατο
της ζάχαρης
Ταραντίλης Πέτρος Επίκουρος Καθηγητής Ενόργανης
Χημικής Ανάλυσης Φυτικών Προϊόντων Γεωπονικό
Πανεπιστήμιο Αθηνών
06:30 μμ – 06:50 μμ Οικονομικότητα καλλιέργειας στέβιας στην Ελλάδα
Σουίπας Σπυρίδων Γεωπόνος , Υποψ. Διδάκτορας, Σχολή
Γεωπονικών Επιστημών, Παν/μιο Θεσσαλίας
06:50μμ – 07:10 μμ Μέθοδοι παραγωγής πολλαπλασιαστικού υλικού
στέβιας
Ντζάνης Ηλίας Γεωπόνος πρώην προϊστάμενος
Κ.Σ.Ε.Α. ΕΘ.Ι.ΑΓ.Ε.
07:10 μμ – 07:30 μμ Στέβια, ένα φυτό χωρίς εχθρούς και ασθένειες;
Καραπαπά Βασιλική Γεωπόνος Φυτοπαθολόγος Ph.D.
Δ/νση Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης Τμήμα
Αγροτικής Παραγωγής Δήμου Αγρινίου
07:30 μμ – 08:00 μμ Συζήτηση – Ερωτήσεις