Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου, 2021

H Άννα Διαμαντοπούλου για το Πανεπιστήμιο Δυτικής Ελλάδας.

H Άννα Διαμαντοπούλου για το Πανεπιστήμιο Δυτικής Ελλάδας.

Kατά τη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε σήμερα η υπουργός Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου στο Μεσολόγγι με αφορμή τη σύνοδο των Προέδρων των ΤΕΙ, ερωτήθηκε σχετικά με το Πανεπιστήμιο Δυτικής Ελλάδας. Η απάντησή της κινήθηκε στο ίδιο πλάισιο με αυτό της συνάντησης που σας αναφέραμε ακριβώς στην προηγούμενη ανάρτηση. Σας παραθέτουμε τις δύο σχετικές ερωτήσεις:
Ερώτηση: Η θέση του Υπουργείου ποια είναι σχετικά με τη φημολογία των τελευταίων ημερών, συνεχίζει να υφίσταται Πανεπιστήμιο Δυτικής Ελλάδας με έδρα το Αγρίνιο;
Aπάντηση: Στόχος μας είναι, το Πανεπιστήμιο Δυτικής Ελλάδας να πάρει τα χαρακτηριστικά ενός καινοτόμου και διαφορετικού Πανεπιστημίου. Το λέω γιατί είναι το πιο πρόσφατα ιδρυθέν Πανεπιστήμιο και έχουμε στόχο να γίνει και το πιο σύγχρονο. Θα προχωρήσουμε τις επόμενες μέρες με τη διαδικασία της ανοιχτής διαβούλευσης στην αλλαγή της Διοικούσας Πρυτανικής Αρχής ώστε να αποτελείται από προσωπικότητες από το χώρο της επιστήμης ,της τέχνης, της οικονομίας, που θα δώσουν -γιατί αυτό θέλουμε- μια διαφορετική πνοή σε αυτό το Πανεπιστήμιο. Ας χρησιμοποιήσουμε το πλεονέκτημα ότι είναι πολύ πρόσφατο Πανεπιστήμιο, για να το κάνουμε ένα πολύ διαφορετικό Πανεπιστήμιο.
Ερώτηση: Θα έχουμε σύντομα επίσημη ανακοίνωση της νέας Διοικούσας Επιτροπής;
Aπάντηση: Θα ζητήσουμε υποψηφιότητες και θεωρώ ότι πολύ σύντομα θα ανακοινωθεί η νέα Διοικούσα

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.