Τρίτη, 20 Οκτωβρίου, 2020

H αγωνία της μαμάς του Αλέξη Τσίπρα

“Τον τελευταίο καιρό δεν τρώει και δεν κοιμαται. Στενοχωριέμαι που πιέζεται τόσο. Έχει πέσει όλο το βάρος της χώρας μας στις πλάτες του”.

mitera-tsipra-makari-na-mi-ginotan-prwthupourgos.w_l«Τρεις μέρες τώρα δε μπόρεσα να κοιμηθώ. Το μυαλό μου ήταν διαρκώς στον Αλέξη και στενοχωριέμαι που πιέζεται τόσο πολύ. Έχει πέσει όλο το βάρος της χώρας μας στις πλάτες του», εξομολογείται η μητέρα του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα στην εφημερίδα, Παραπολιτικά.

«Από το αεροπλάνο πάει κατευθείαν στη Βουλή. Εδώ δεν προλαβαίνει να δει τα παιδάκια του, εμένα θα δει;» απαντάει όταν ερωτάται αν βλέπει καθόλου τον γιο της. Συνεχίζοντας την εξομολόγηση για τον πρωθυπουργό η 73χρονη κυρία Αρίστη λέει ότι εκείνος θέλει ο κόσμος να τον φωνάζει απλά «Αλέξη», εκφράζοντας ξανά την ανησυχία της για το γεγονός ότι «τον τελευταίο καιρό δεν τρώει και δεν κοιμάται».

Τέλος δηλώνει πως εκείνη από την πλευρά της ως μάνα του λέει να κάνει το καλύτερο δυνατό για τη χώρα και να προσέχει τον εαυτό του. Η απάντησή του σε αυτά, είναι να μην ανησυχεί γιατί όλα θα πάνε καλά.

Η μητέρα του πρωθυπουργού κατάγεται από την Ελευθερούπολη Καβάλας και είναι παιδί προσφύγων. Όταν ερωτήθηκε για το αν φαντάστηκε ποτέ ότι ο γιος της θα γινόταν πρωθυπουργός, απάντησε: «Πάντα ασχολούνταν με την πολιτική, αλλά δεν φανταζόμουν ποτέ πως θα φτάσει τόσο ψηλά. Καμιά φορά λέω αν ήξερα πως θα πιεζόταν τόσο, μακάρι να μη γινόταν πρωθυπουργός».

www.thetoc.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.