Τρίτη, 27 Οκτωβρίου, 2020

H απάντηση με συγνώμη του Κώστα Κάππα: την πόλη μου την υπεραγαπώ…

kappas-614x378Ο δημοφιλής Αγρινιώτης ηθοποιός Κώστας Κάππας αντιλήφθηκε πως με όσα ανέφερε στη συνέντευξη του στο περιοδικό Hello ενόχλησε πολλούς Αγρινιώτες. Τα λεγόμενα του (εδώ) άλλωστε έγιναν αντικείμενο ευρύτατου σχολιασμού στα social media . Ο ίδιος o Κώστας Κάππας απάντησε ως εξής στην ανάρτηση του agrinionews.gr :
“Αφορά στις σκέψεις ενός 17χρονου παιδιού το μακρινό 1985 …επίσης την πόλη μου την υπεραγαπώ διατηρώ πολύ στενές φιλίες και είμαι περήφανος για την καταγωγή μου και σε κάθε ευκαιρία την επισκέπτομαι… Σίγουρα πάντως κάποια σχόλια στην συνέντευξη θα μπορούσαν να αποδοθούν και καλύτερα …πολλές είναι οι φορές που δεν αποδίδεται το ύφος μιας συνέντευξης… Τέλος πάντων δεν είχα πρόθεση να θίξω κάποιον και αν το έκανα συγνώμη”.

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. ΠΑΝΕ-6

    ΤΟ 1985 ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΝΕΠΙΣΤΡΕΠΤΙ, ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΕΧΕΙ ΠΡΟΟΔΕΥΣΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΡΙΖΙΚΑ ΕΥΤΥΧΩΣ. ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΔΕΚΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!! ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΚΑΙ ΔΡΩΜΕΝΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕΒΑΣΤΕΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΝΩΜΕΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΒΑΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑΣ. ΠΑΝΤΩΣ ΟΙ ΑΓΡΙΝΙΩΤΕΣ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ…ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΥΡΓΟΥ…ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΖΟΠΟΥΛΟΥ…ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΥΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΣΤΕΡΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΚΑ ΤΗΣ ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΑΤΥΧΕΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΦΙΛΟΥΣ ΗΘΟΠΟΙΟΥ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.