Κυριακή, 11 Απριλίου, 2021

H αρμόδια αντιδήμαρχος απαντά σε δημοσίευμα του agrinionews.gr

H αρμόδια αντιδήμαρχος απαντά σε δημοσίευμα του agrinionews.gr

To agrinionews.gr δημοσιεύει επιστολή που έλαβε από την αντιδήμαρχο Παιδείας-Πολιτισμού και Αθλητισμού κ.Κων/να Κατσαρή. H επιστολή αφορά σε χθεσινό δημοσίευμα (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΕΔΩ) και έχει ως εξής:

Με αφορμή το δημοσίευμα με τίτλο « Ρεφενέ στο 6ο δημοτικό για να βάλουν πετρέλαιο. Ένα ευρώ το κάθε παιδί», θα θέλαμε να σας γνωρίσουμε τα εξής:
Η Δημοτική Αρχή με γνώμονα την εύρυθμη λειτουργία των σχολικών μονάδων και στα πλαίσια της λειτουργίας των σχολικών επιτροπών που έγκαιρα έχει συγκροτήσει, βρίσκεται σε καθημερινή επαφή με τις σχολικές κοινότητες και φροντίζει για την εξασφάλιση των προϋποθέσεων εκείνων που καθιστούν το έργο των μαθητών και των εκπαιδευτικών ευκολότερο.
Έως σήμερα από τα Νομικά πρόσωπα των σχολικών επιτροπών έχουν αποδοθεί στις σχολικές κοινότητες της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης 769.304,73 ευρώ και της Δευτεροβάθμιας 556.634,91 ευρώ, αντιμετωπίζοντας τα καθημερινά ζητήματα που αφορούν στη λειτουργία των σχολικών μονάδων.
Την Πέμπτη (26/01/2012), πραγματοποιήθηκε μια ακόμη συνάντηση της αρμόδιας Αντιδημάρχου κας Κωνσταντίνας Κατσαρή και των Προέδρων των σχολικών επιτροπών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κου Χρήστου Κορδολαίμη και Γεώργιου Δεληγιάννη με τους διευθυντές των σχολείων του Δήμου Αγρινίου.
Στη συνάντηση διαπιστώθηκε ότι έως σήμερα έχουν αντιμετωπιστεί όλα τα τρέχοντα προβλήματα των σχολικών μονάδων και κατέστη σαφές ότι η Δημοτική Αρχή δε θα επιτρέψει να υπάρξει πρόβλημα στη θέρμανση κανενός σχολείου, όπως έχει συμβεί μέχρι σήμερα.
Ταυτόχρονα ζητήθηκε από τους διευθυντές των σχολείων η καθημερινή ενημέρωση και επικοινωνία με τους αρμοδίους του Δήμου, ώστε να υπάρχει άμεση αντιμετώπιση των πιθανών προβλημάτων που μπορεί να υπάρξουν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα.
Επισημάνθηκε ακόμη, ότι σε καμία περίπτωση οι δαπάνες για τα λειτουργικά έξοδα των σχολείων δεν πρέπει να επιβαρύνουν τους γονείς των μαθητών.
Ως εκ τούτου λοιπόν, μόνο απορία, προκαλεί η ανακοίνωση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 6ου Δημοτικού Σχολείου, ότι υπάρχει πρόβλημα θέρμανσης.
Η διαβεβαίωση του Διευθυντή προς τη Δημοτική Αρχή πιστοποιεί ότι ουδέποτε υπήρξε τέτοιο θέμα στο ανωτέρω σχολείο.

Με τιμή

Η αντιδήμαρχος

Κατσαρή Κων/να

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.