Δευτέρα, Μάιος 20, 2019

H Γεννηματά στην Αμφιλοχία

Το Κέντρο Υγείας Αμφιλοχίας επισκέφτηκε  η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά. Την κ. Γεννηματά η οποία συνοδευόταν από υποψήφιους βουλευτές του Ν. Αιτωλοακαρνανίας και τον υποψήφιο βουλευτή Επικρατείας Θ.Μωραϊτη , υποδέχτηκε ο δήμαρχος Αμφιλοχίας Απόστολος Κοιμήσης.

Στην ολιγόλεπτη παραμονή της η κ. Γεννηματά, ενημερώθηκε από την αναπληρώτρια διευθύντρια του Κέντρου Υγείας κ. Πρέκα Παρθενόπη για την λειτουργία του ΚΥ η οποία όπως επισήμανε η υπηρεσία υγείας λειτουργεί κανονικά χωρίς ελλείψεις, τόσο η μονάδα όσο και τα αγροτικά ιατρεία που είναι στον τομέα ευθύνης του Κ.Υ. Αμφιλοχίας.

Η κ. Γεννηματά στην ομιλία της τόνισε πως το εθνικό σύστημα υγείας, είναι ίσως η πιο ιστορική και η πιο σημαντική μεταρρύθμιση που σχεδίασε και υλοποίησε το ΠΑΣΟΚ. «Πρέπει να ξαναζωντανέψουμε το ΕΣΥ να δώσουμε έμφαση στις προτεραιότητες που είναι ο οικογενειακός γιατρός σε κάθε γειτονιά και κάρτα υγείας σε κάθε πολίτη. Κάθε πολίτης να αισθάνεται ασφάλεια και σιγουριά από ένα εθνικό σύστημα υγείας. Μπορούμε να το πετύχουμε αυτό αρκεί μετά από αυτές τις εκλογές να έχουμε μια κυβέρνηση σταθερή ευρείας πλειοψηφίας με μεγάλη λαϊκή υποστήριξη. Ζητάμε τη δύναμη από τον Ελληνικό λαό να είμαστε εμείς το ΠΑΣΟΚ και η Δημοκρατική Συμπαράταξη, ο καταλύτης για τη συνεργασία, ο εγγυητής για τη σταθερότητα. Είμαστε η κρίσιμη, χρήσιμη, δημιουργική δύναμη».

Στην συνέχεια ην κ. Γεννηματά αποχώρησε από την Αμφιλοχία με προορισμό τα Γιάννινα όπου το βράδυ θα πραγματοποιήσει κεντρική ομιλία στην πόλη των Ιωαννίνων.

e-maistros.gr 

Aναλυτικά η δήλωση της κυρίας Γεννηματά:

  Το ΕΣΥ είναι ίσως η πιο ιστορική και η πιο σημαντική μεταρρύθμιση, που σχεδίασε και υλοποίησε το ΠΑΣΟΚ. Έχει ανεξίτηλη τη σφραγίδα του: νέα νοσοκομεία, ισότιμη πρόσβαση των πολιτών σε αυτά, Κέντρα Υγείας που κράτησαν τον κόσμο με ασφάλεια στην ελληνική περιφέρεια, δημιουργία του ΕΚΑΒ, υποδομές κι εξοπλισμοί.
Ακόμη και με τα σημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζει, δεν παύει να είναι μια πολύ μεγάλη κατάκτηση για τον ελληνικό λαό.
Είμαι σήμερα εδώ, στο Κέντρο Υγείας Αμφιλοχίας και θέλω πριν από όλα να τιμήσω τους λειτουργούς της υγείας, τους γιατρούς, τους νοσηλευτές. Αλλά και τους διοικητικούς υπαλλήλους.
Δεν είμαι όμως σήμερα εδώ μόνο γι΄αυτό. Θέλω να τονίσω την απόφαση μας να ξαναζωντανέψουμε το ΕΣΥ.
Χρειάζεται να δώσουμε έμφαση στον οικογενειακό γιατρό σε κάθε γειτονιά, στην κάρτα υγείας για κάθε πολίτη, αλλά και στα επείγοντα περιστατικά, στην πρόληψη του καρκίνου και στις χρόνιες παθήσεις. Θέλουμε να ανακουφίσουμε τη γυναίκα, να ανακουφίσουμε την ελληνική οικογένεια. Θέλουμε κάθε πολίτης να νιώσει ασφάλεια και σιγουριά από ένα αποτελεσματικό και σύγχρονο Εθνικό Σύστημα Υγείας, που θα ανταποκρίνεται στις οικονομικές, κοινωνικές ανάγκες, αλλά και στα νέα επιστημονικά δεδομένα.
Μπορούμε να το πετύχουμε, αρκεί μετά από αυτές τις εκλογές να έχουμε κυβέρνηση σταθερή, ευρείας πλειοψηφίας, με μεγάλη λαϊκή υποστήριξη, που θα στηρίζεται σε μια δεσμευτική προγραμματική συμφωνία.
Γι΄αυτό ζητάμε τη δύναμη από τον ελληνικό λαό να είμαστε εμείς, το ΠΑΣΟΚ κι η Δημοκρατική Συμπαράταξη ο καταλύτης για τη συνεργασία, ο εγγυητής της σταθερότητας.
Είμαστε η κρίσιμη, χρήσιμη, δημιουργική δύναμη.
fofi-genimata-amfilochia.jpg15 fofi-genimata-amfilochia.jpg14 fofi-genimata-amfilochia.jpg13 fofi-genimata-amfilochia.jpg12 fofi-genimata-amfilochia.jpg11 fofi-genimata-amfilochia.jpg10 fofi-genimata-amfilochia.jpg9 fofi-genimata-amfilochia.jpg8 fofi-genimata-amfilochia.jpg7 fofi-genimata-amfilochia.jpg6 fofi-genimata-amfilochia.jpg5 fofi-genimata-amfilochia.jpg4 fofi-genimata-amfilochia.jpg3 fofi-genimata-amfilochia.jpg2 fofi-genimata-amfilochia.jpg1

 

 

 

 

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. pol

    Ένας λαός που εκλέγει , διεφθαρμένους , κλέφτες ,προδότες και απατεώνες, δεν είναι θύμα! Είναι συνεργός τους!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.