Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου, 2020

H ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ απαντά στον αντιδήμαρχο

sinidisiΟ αντιδήμαρχος Αγρινίου Νίκος Καζαντζής εμπλέκει την εφημερίδα ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ σε επιστολή του (ΕΔΩ) στα μέσα ενημέρωσης. Σεβόμενο την δεοντολογία το agrinionews.gr δημοσιεύει την απάντηση της εφημερίδας. Είναι η εξής:

Αυτό… και τέλος

Τα κρίσιμα και σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τόπος, η περιοχή και ο Δήμος δεν μας επιτρέπουν να καταναλώσουμε περισσότερο χρόνο και χώρο για πιο μακροσκελή απάντηση στην εγωπαθή, κατά την κρίση μας, επιστολή του αναπληρωτή Δημάρχου Αγρινίου και αρμόδιο της Διεύθυνσης Διοικητικών Υπηρεσιών (και όχι μόνο) κ. Νικολάου Κ. Καζαντζή.
Τα επικοινωνιακά «φαντάσματα» που γεννούν τα προσωπικά επικοινωνιακά «σκοτάδια» του καθενός, χρήζουν προσωπικής διαχείρισης, και επ’ αυτού ουδεμία ειδικότητα διαθέτουμε.
Όπως δεοντολογικά οφείλουμε, αναρτούμε την απάντηση του αναπληρωτού δημάρχου, η οποία αποδεικνύει για άλλη μια φορά την σοβαρότητά του, στο site της εφημερίδας sinidisi.gr, όπου και η προηγούμενη αναφορά μας… Πέραν τούτου ουδέν.

Υ.Γ. Παρακαλούμε τον διαχειριστή του Agrinio news να αναρτήσει στην ίδια ανάρτηση της απάντησης του κ. Νικόλαου Κ. Καζαντζή και την απάντηση της «Σ», που του αποστέλλουμε προς τούτο.

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. ΠΑΝΕ-6

    ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Ο ΚΑΖΑΝΤΖΗΣ ΒΡΑΒΕΥΣΕ ΣΤΟ ΚΟΡΑΛΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΒΡΙΣΕ ΑΣΧΗΜΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ? ΜΙΛΩ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΒΒΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ. ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ?

  2. ΠΑΝΕ-6

    ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ,ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ…ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΑΜΠΟΚΗ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΜΑΙ ΑΔΙΚΟΣ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.