Τρίτη, 20 Οκτωβρίου, 2020

H 11άδα της ΝΔ

Έφθασε η  ώρα των ανακοινώσεων στη Νέα Δημοκρατία για  το ψηφοδέλτιό της για την Αιτωλοακαρνανία  όπως εξάλλου και για τις άλλες περιοχές της χώρας. Οι ανακοινώσεις αναμένονται μετά από έντονες διεργασίες που κορυφώθηκαν σήμερα ενώ χαρακτηριστικό είναι πως λίγη ώρα πριν η λίστα “κλειδώσει” μια θέση ακόμη έπαιζε.

Στο ψηφοδέλτιο όπως αναμενόταν  συμμετέχουν τέσσερις γυναίκες  και τελικώς  ο δικηγόρος Σπύρος Κωνσταντάρας (το agrinionews.gr  έγκαιρα είχε αναφερθεί στην εξέλιξη αυτή) όσο και ο ειδικός σύμβουλος του δήμου Ξηρομέρου Δημήτρης Αρβανίτης (παρά τα αντιθέτως σενάρια). Αναφορικά με την περιοχή της Ναυπάκτου αυτή θα εκπροσωπηθεί από τον  Θύμιο Δρόσο γεγονός που ώθησε τον Ασημάκη Φωτόπουλο από το μεσημέρι να προαναγγείλει την αποχώρηση του υποστηρίζοντας πως δεν χωρούν δύο Ναυπάκτιοι στη λίστα.

Στο ψηφοδέλτιο συμμετέχουν οι εν ενεργεία βουλευτές Μάριος Σαλμάς και Κώστας Καραγκούνης, οι υποψήφιοι του 2009 Γιώργος Παπαναστασίου, Νίκος Καραπάνος και Έλενα Μάντζιου-Κοτρολού και επιστρέφει ο Θύμιος Δρόσος. Για πρώτη φορά δοκιμάζουν την τύχη τους σε εθνικές εκλογές οι Δημήτρης Αρβανίτης (Συνταγματάρχης ε.α. και ειδικός σύμβουλος στον δήμο Ξηρομέρου), Σπύρος Κωνσταντάρας (δικηγόρος-επικεφαλής αντιπολίτευσης Θέρμου) και οι κυρίες Γεωργία Μπόκα (δημοτική σύμβουλος Αγρινίου-πρώην αντινομάρχης), Μαρία Φωκά (φιλόλογος από το Μεσολόγγι)και Χριστίνα Σερεπίσιου (δημοσιογράφος-δημοτική σύμβουλος του δήμου Ακτίου-Βόνιτσας)

Αναλυτικά τα 11 πρόσωπα του ψηφοδελτίου της ΝΔ στο νομό είναι τα εξής:

1 ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ ε.α.
2 ΔΡΟΣΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ
3 ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ-ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
4 ΚΑΡΑΠΑΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ
5 ΚΟΤΡΟΛΟΥ-ΜΑΝΤΖΙΟΥ ΕΛΕΝΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ
6 ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
7 ΜΠΟΚΑ ΓΕΩΡΓΙΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΟΑΕΔ
8 ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΗΛ/ΓΟΣ ΜΗΧ/ΚΟΣ
9 ΣΑΛΜΑΣ ΜΑΡΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ-ΙΑΤΡΟΣ
10 ΣΕΡΕΠΙΣΙΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ
11 ΦΩΚΑ ΜΑΡΙΑ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ-ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.