Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου, 2020

H απάντηση Μάκου για τον διορισμό του στο δημόσιο

Ο Γρηγόρης Μάκος απάντησε στα δημοσιεύματα για την πρόσληψή του στο δημόσιο τονίζοντας πως αποδέχτηκε αυτή τη θέση μόνο και μόνο για να μπορέσει να τη δώσει σε κάποιον που την έχει πραγματικά ανάγκη. 

87Ο Γρηγόρης Μάκος απάντησε στα δημοσιεύματα για την πρόσληψή του στο δημόσιο τονίζοντας πως αποδέχτηκε αυτή τη θέση μόνο και μόνο για να μπορέσει να τη δώσει σε κάποιον που την έχει πραγματικά ανάγκη.

Αναλυτικά:

«Σαν άνθρωπος έχω μεγαλώσει όχι από πλούσια οικογένεια και όλα τα έχω κάνει μόνος μου και χωρίς να με βοηθήσει κάποιος οικονομικά. Αυτό έχει γίνει από πολύ παλιά μέσω των Εθνικών ομάδων και δεν  ήταν στόχος μου να γίνει αυτός, αυτό ήρθα σε πολύ νεαρή ηλικία, εγώ ήθελα να δηλώσω πως είμαι πολύ περήφανος γι’ αυτό και επειδή δεν ζω σε άλλο κόσμο, και επειδή οι οικογένειες περνούν δύσκολα, και εμείς περνάμε δύσκολα ασχέτως με το τι νομίζει ο κόσμος και αν νομίζει ότι παίρνουμε τα τρελά λεφτά θα ήθελα να πω πως δεν θα χρησιμοποιήσω αυτή τη θέση, εγώ το έκανα για να μπορέσω να τη δώσω σε κάποιον που την έχει ανάγκη μεγαλύτερη, δεν θέλω να γίνω ήρωας τώρα, απλά δεν γνώριζα τι γίνεται με αυτό το πράγμα, εγώ ποδοσφαιριστής ήθελα να γίνω και έγινα, είμαι περήφανος γι’ αυτά που έχω καταφέρει. Εγώ το έκανα μόνο και μόνο για να τη δώσω σε κάποιον που ίσως την έχει περισσότερη ανάγκη, λυπάμαι γι’ αυτούς που λένε διάφορα, οι αθλητές δεν περνάνε εύκολα, μακάρι αυτή η θέση να πάει σε κάποιον άλλο που την έχει πραγματικά ανάγκη».

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.