Σάββατο, 23 Ιανουαρίου, 2021

H «Ελευθερία» ξεκινά στο Αγρίνιο, ήρθαν στο Νοσοκομείο τα εμβόλια για τους υγειονομικούς (βίντεο-φωτό)

H «Ελευθερία» ξεκινά στο Αγρίνιο, ήρθαν στο Νοσοκομείο τα εμβόλια για τους υγειονομικούς (βίντεο-φωτό)

Με σημερινή αφετηρία φαρμακαποθήκη των Ιωαννίνων και με αστυνομική συνοδεία έφθασε στο Νοσοκομείο Αγρινίου πριν λίγα λεπτά , στις 1.30 το μεσημέρι της Κυριακής 3 Ιανουαρίου 2021,  η πρώτη παρτίδα εμβολίων για τον κορωνοϊό. Περιλαμβάνει 40 φιαλίδια με 200 δόσεις.

Τα εμβόλια παρέλαβε ο διοικητής και ο φαρμακοποιός του Νοσοκομείου σε κλίμα αισιοδοξίας και συγκίνησης. Προορίζονται  τα εμβόλια αρχικά για τους υγειονομικούς και το προσωπικό του Νοσοκομείου.

Η διαδικασία του εμβολιασμού αναμένεται να ξεκινήσει αύριο στις 8 το πρωί  και ανά 15 λεπτά θα εμβολιάζεται ένα άτομο, 50 περίπου την ημέρα, στα δυο εμβολιαστικά ιατρεία στο χώρο του ιδρύματος. Αυτό θα συμβαίνει σε πρώτη φάση για ένα τετραήμερο, έως και την Πέμπτη.

Το υγειονομικό προσωπικό των Κέντρων Υγείας θα ακολουθήσει ωστόσο δεν έχει ξεκαθαριστεί πότε θα έρθει στο Νοσοκομείο η επόμενη παρτίδα εμβολίων.


Αυριο, Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2021, είναι εξάλλου  η ημέρα της έναρξης των εμβολιασμών σε πολλά νοσοκομεία της Περιφέρειας ωστόσο σε αυτά δεν περιλαμβάνεται το Νοσοκομείο Μεσολογγίου, γεγονός που εχει προκαλέσει δυσαρέσκεια στο προσωπικό του.

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

7 Σχόλια

 1. 911

  όταν η τρομοπροπαγάνδα και ο φασισμός, “βαπτίζεται” ελευθερία…

 2. Πακοκοτέκτων

  Βραχωρίτες όχι στο εμβόλιο του Σατανά! Υπάρχει φόβος να αλλοιώσει το ελληνορθόδοξο DNA σας και να σας ξεβλαχέψει!

 3. Avonimos

  ΓΙΑΤΊ ΣΥΝΟΔΕΎΟΝΤΑΙ ΜΕ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΆ ΜΠΡΟΣΤΆ ΣΑΝ ΠΡΟΠΟΜΠΟΣ ΚΑΙ ΠΊΣΩ ΣΑΝ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΌ ΑΣΦΆΛΕΙΑΣ! ΜΕ ΤΙΜΈΣ ΑΡΧΗΓΟΎ ΣΥΝΟΔΕΎΟΝΤΑΙ! ΓΙΑΤΊ;

 4. Άκης Ροδίτης

  @βάνιας δεν ήξερα ότι εκτός από αριστερός ιδεοληπτικός είσαι και θρησκόληπτος. Το alexis μια φορά, το έκανε το εμβόλιο.

 5. Άκης Ροδίτης

  @βάνιας, μα κι εγώ από ανθρωπιστικό ενδιαφέρον για την περίπτωσή σου το επισημαίνω..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.