Τετάρτη, 21 Απριλίου, 2021

H γαλακτοβιομηχανία ΟΜΗΡΟΣ δραστηριοποιείται επίσημα και στην Αιτωλοακαρνανία

H γαλακτοβιομηχανία ΟΜΗΡΟΣ δραστηριοποιείται επίσημα και στην Αιτωλοακαρνανία

Γεγονός αποτελεί πλέον o ερχομός της γαλακτοβιομηχανίας ΟΜΗΡΟΣ στο νομό Αιτωλοακαρνανίας.

Η εταιρεία ΟΜΗΡΟΣ εδρεύει στα Τρίκαλα Θεσσαλίας και αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες γαλακτοβιομηχανίες της Ελλάδας, καθώς και από τους μεγαλύτερους εισκομιστές ελληνικού αιγοπρόβειου γάλακτος.

Ο κύκλος εργασιών στις εξαγωγές της θα ξεπεράσει το 2020 τα 40 εκατομμύρια. Η εταιρεία έχει δύο εργοστάσια επεξεργασίας γάλακτος στα Τρίκαλα Θεσσαλίας και προμηθεύεται καθημερινά φρέσκο ελληνικό αιγοπρόβειο γάλα από σχεδόν 1000 συνεργαζόμενους Έλληνες αιγοπροβατοτρόφους.

Στο ευρύ δίκτυο των σταθμών γάλακτος που διαθέτει ανά την Ελλάδα (Ξάνθη, Αμύνταιο, Καστοριά, Λειβαδιά) η εταιρεία αποφάσισε να επενδύσει και στη δημιουργία σταθμού γάλακτος στο Αγρίνιο, ώστε να καλύψει τις ανάγκες συλλογής του νομού Αιτωλοακαρνανίας και της δυτικής Ελλάδας γενικότερα.

Σκοπός της εταιρείας είναι η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη εισκόμιση ποσότητας γάλακτος από την περιοχή, η άριστη συνεργασία με τους κτηνοτρόφους, η θέσπιση μακροχρόνιας συνεργασίας μαζί τους και η αναβάθμιση της κτηνοτροφίας στην περιοχή.

Ήδη η εταιρεία έχει ξεκινήσει να συλλέγει γάλα από την περιοχή, αφουγκραζόμενη τις ανάγκες των κτηνοτρόφων και την επιθυμία τους για συνεργασία με μία τέτοια μεγάλη εταιρεία. Όλοι οι ενδιαφερόμενοι κτηνοτρόφοι μπορούν να έρθουν σε επικοινωνία με τον υπεύθυνο της εταιρείας για την περιοχή κ. Κακαβά Γεώργιο στο τηλέφωνο 6951006171 είτε να επισκεφθούν τα γραφεία του σταθμού που βρίσκονται στο 4ο χλμ. Ε.Ο. Αγρινίου – Αντιρρίου στο Αγρίνιο, κατόπιν ραντεβού.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.