Τρίτη, 2 Μαρτίου, 2021

H Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου στη Γ΄ Εθνική μπάσκετ

H Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου στη Γ΄ Εθνική μπάσκετ

1Σημαντική εξέλιξη στο αγρινιώτικο μπάσκετ καθώς η Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου ανακοίνωσε πως η ομάδα Μπάσκετ του Σωματείου θα συμμετάσχει στην Γ΄ Εθνική κατηγορία κατά την τρέχουσα σεζόν, 2017-2018. Κατακτά την άνοδο δηλαδή από την Α’ ΕΣΚΑΒΔΕ καθώς κλήθηκε να καλύψει την κενή θέση που έμεινε λόγο της αποχώρησης του Αίολου Αστακού.
Συγκεκριμένα, αναφέρει η ΓΕΑ πως «σε έκτακτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της αποφασίστηκε να γίνει δεκτή η πρόταση της Ελληνική Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης για άνοδο της ομάδας Μπάσκετ από την Α΄ ΕΣΚΑΒΔΕ στην Γ΄ Εθνική όπου προέκυψε η ανάγκη πλήρωσης μιας θέσης που έμεινε κενή».
Όπως αναφέρει, η απόφαση ελήφθη έχοντας επίγνωση των δυσκολιών που θα προκύψουν καθώς η προετοιμασία της ομάδας έγινε με γνώμονα τη συμμετοχή σε κατώτερη κατηγορία.
«Ελήφθη ωστόσο με την πεποίθηση πως θα συμβάλλει στην άνοδο του αγρινιώτικου μπάσκετ», τονίζει η Γ.Ε.Α. πού εκφράζει τις ευχαριστίες στην Ε.Ο.Κ. και απευθύνει κάλεσμα στον φίλαθλο κόσμο του Αγρινίου για τη στήριξή του.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.