Τρίτη, 28 Ιουνίου, 2022

H Ιωάννα Παλιοσπύρου έβγαλε τη μάσκα και επέστρεψε στο σημείο που άλλαξε η ζωή της (βίντεο)

H Ιωάννα Παλιοσπύρου έβγαλε τη μάσκα και επέστρεψε στο σημείο που άλλαξε η ζωή της (βίντεο)

Η υπόθεση με το βιτριόλι συντάραξε την Ελλάδα. Στους «Πρωταγωνιστές» και τον Σταύρο Θεοδωράκη η Ιωάννα Παλιοσπύρου αποφάσισε ότι είναι ώρα για να δείξει δημόσια το πρόσωπό της χωρίς τη μάσκα…

Διηγείται τις δραματικές στιγμές της επίθεσης που δέχθηκε τον Μάιο του 2020 στην Καλλιθέα και υπογραμμίζει ότι «στο νοσοκομείο κατάλαβα τι νιώθει κάποιος που αυτοκτονεί».

Η ίδια έκατσε μετά από δύο χρόνια ακριβώς έξω το ασανσέρ όπου περίμενε για να ανέβει στο γραφείο που εργαζόταν, δείχνοντας μάλιστα πώς ακριβώς κρατούσε την πόρτα του…

«Περίμενα στο ασανσέρ για να ανέβω στο γραφείο. Εκείνη είχε κρυφτεί στο υπόγειο. Όλο αυτό έγινε μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου. Το πρώτο πράγμα που λειτούργησε ήταν η όσφρηση μου. Κατάλαβα αμέσως τι έγινε από την απαίσια μυρωδιά. Κάψιμο. Πόνοι. Εκείνη έφυγε τρέχοντας. Δεν την είδα εγώ. Είχε πέσει το υγρό στο μάτι μου και όλα ήταν θολά. Το πρώτο πράγμα που μου ήρθε στο μυαλό ήταν το φαρμακείο που υπάρχει απέναντι. Σκέφτηκα ότι θέλω βοήθεια και θυμήθηκα αυτό. Δεν κοίταξα καθόλου όταν πέρασαν το δρόμο. Δεν έβλεπα. Θα μπορούσε να με είχε χτυπήσει αυτοκίνητο» ανέφερε.

Υπογράμμισε ότι μία συγγνώμη στο δικαστήριο από την κατηγορούμενη δεν θα άλλαζε κάτι. «Θα ήθελα να νιώσω πως έχει καταλάβει το κακό που έχει προκαλέσει. Με τη στάση της δεν έδειξε κάτι τέτοιο», υπογράμμμισε.

«Με πολύ πόνο, απελπισία, προσπαθούσα να κρατηθώ στη ζωή. Ενώ είμαι μεγάλος λάτρης της ζωής και όποτε άκουγα ότι κάποιος έδωσε τέλος στη ζωή του αυτό με θύμωνε. Μέσα στο νοσοκομείο έκανα τη σκέψη, ότι τώρα καταλαβαίνω πως κάποιοι φτάνουν στο σημείο να κάνουν κακό στον εαυτό τους και να δώσουν τέλος στη ζωή τους. Για κάποια δευτερόλεπτά βρέθηκα και εγώ σε αυτό το σημείο. Σκέφτηκα ότι σου φαίνεται λυτρωτικό», προσέθεσε ακολούθως.

Κι όχι άδικα…

Πλέον όμως η ζωή της προχωρά. Και η ίδια έχει βρει το σθένος και το θάρρος να παραμείνει πολύ περισσότερο δυνατή από ότι θα νόμιζε ο κόσμος και αυτή που αποφάσισε να της αλλάξει για πάντα την πορεία της.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.