Πέμπτη, Σεπτέμβριος 19, 2019

H Ομάδα Γυναικών Αγρινίου καλεί στην κινητοποίηση στο Νοσοκομείο

nosokomeio-2 (1)

H Ομάδα Γυναικών Αγρινίου της ΟΓΕ καλεί στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας του Εργατικού Κέντρου Αγρινίου που θα λάβει χώρα την Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018 και ώρα 11πμ στην Κεντρική είσοδο του Νοσοκομείου Αγρινίου. Η ανακοίνωση:
Η κατάσταση στο Νοσοκομείο Αγρινίου τα τελευταία χρόνια έχει χειροτερέψει. Οι συνθήκες νοσοκομειακής περίθαλψης έχουν φτάσει στο απροχώρητο. Οι ελλείψεις ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού,η εντατικοποίηση της δουλειάς των εργαζομένων,οι ελλείψεις σε ιατροφαρμακευτικό και τεχνολογικό εξοπλισμό,τα ανύπαρκτα μέτρα προστασίας της υγείας και ασφάλειας των ασθενών και προσωπικού καθιστούν την λειτουργία του ανεπαρκή και επικίνδυνη.
Ο κλάδος της υγείας και της πρόνοιας που είναι ένα αναφέρετο δικαίωμα κάθε Ελληνα πολίτη, υπολειτουργεί. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ακολουθώντας πιστά την στρατηγική της ΕΕ σκοπεύει να μετατρέψει το ΕΣΥ σε επιχειρηματική μονάδα υγείας.
Εργαζόμενη,άνεργη,νέα μητέρα,συνταξιούχε, εμείς οι γυναίκες δεν μένουμε αμέτοχες. Συμμετέχουμε και αγωνιζόμαστε μαζί ,στο ταξικό κίνημα.
Διεκδικούμε -Προσλήψεις μόνιμου ,ειδικευμένου προσωπικού ώστε να διασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία του νοσοκομείου. Κρατική αποκλειστικά χρηματοδότηση .Δωρεάν υγεία-πρόνοια για όλο το λαό. Μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων. Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας με πλήρως οργανωμένα Κέντρα Υγείας και Περιφερειακά Ιατρεία. Ανανέωση των βιβλιαρίων υγείας όλων των ταμείων,χωρίς όρους .Κατάργηση κάθε επιχειρηματικής δραστηριότητας σε υγεία και πρόνοια.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.