Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου, 2021

H πρόταση Κατσιφάρα για τη σύνδεση του Αγρινίου με την Ιόνια Οδό

H πρόταση Κατσιφάρα για τη σύνδεση του Αγρινίου με την Ιόνια Οδό

ιονια οδόςΠρωτοβουλία της Περιφέρειας για ένταξη σύνδεσης Αγρινίου με Ιόνια Οδό – Πρόταση Απ. Κατσιφάρα στην αναθεώρηση του Στρατηγικού Πλαισίου Επενδύσεων Μεταφορών

Πρόταση για την ένταξη του οδικού έργου της σύνδεσης της πόλης του Αγρινίου με την Ιόνια Οδό στην επικείμενη αναθεώρηση του Στρατηγικού Πλαισίου Επενδύσεων Μεταφορών, βασική προϋπόθεση για τροποποίηση του έργου, κάνει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας προς την Επιτελική Δομή ΕΣΠΑ του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων.
Το αίτημα έκανε μέσω της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Ε.Π., ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απ. Κατσιφάρας, σημειώνοντας πως το Αγρίνιο είναι το μεγαλύτερο αστικό, παραγωγικό και οικονομικό κέντρο της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας με πληθυσμό μεγαλύτερο από 70.000 κατοίκους και μέχρι σήμερα δεν υπάρχει άμεση σύνδεσή της πόλης με την Ιόνια Οδό.
«Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας θα συνεχίσει να διεκδικεί έργα σημαντικά για τους πολίτες, βήμα – βήμα, μεθοδικά και χωρίς πολλά λόγια.
Μόλις το έργο αυτό θα είναι ώριμο από πλευράς μελετών, η Περιφέρεια θα εξετάσει την εξεύρεση πόρων, τώρα όμως απαιτείται δουλειά και σωστή διεκδίκηση» υποστήριξε ο Απόστολος Κατσιφάρας.

Θέματα που ενδιαφέρουν

3 Σχόλια

 1. Νικος

  Κύριε περιφερειάρχη αρκετά , όχι λόγια αλλά πράξεις….. Το ίδιο ισχύει και για τον δήμαρχο Αγρινίου…

 2. PANE-6

  ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΗΔΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ. ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΩΣΤΗ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΤΣΙΦΑΡΑΣ…ΚΑΤΣΙΦΑΡΑ ΕΣΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ;

 3. noname_kid

  Οι δηλώσεις αυτές εντελώς κούφιες μου ακούγονται εμένα,τι λένε? Τίποτα απολύτως. Ρίχνει έτσι μια φιλολογία ο Περιφερειάρχης Πατρών (κ όχι Δυτικης Ελλάδος ) σου λέει σε 2 χρόνια ή κ λιγότερο εκλογές έχουμε ας πω και κάτι.
  Βέβαια για να πάμε κ παλιότερα σε κάτι παρεμφερές όταν ούρλιαζαν εδώ κάποιοι ιθύνοντες,αδιαφορώ για το κόμμα (μόνο ο νομός με νοιάζει) ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ!! ΜΑ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΙΕΣΟΥΜΕ ΤΡΟΜΕΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΑΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΦΥΣΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΑ Κ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ-ΦΩΚΙΔΑ έφευγαν κομβόι αυτοκινητων μεσα στη νυχτα ατόμων για να πανε αθηνα να μην το αποτραπεί.
  Μπήκες με την Πάτρα λοιπόν? Καλά κάνει και σε χορεύει η Περιφέρεια.
  Τελοσπάντων οπως έχουν γράψει και πολύ πιο αρμόδιοι άνθρωποι εδώ απο εμένα ΤΕΛΕΙΩΣΕ αυτό το παραμύθι,πέταξε,πάει.Λέει Ο Περιφερειάρχης με λίγα λόγια “μόλις το έργο αυτό θα είναι ώριμο από πλευράς μελετών, η Περιφέρεια θα εξετάσει την εξεύρεση πόρων” δλδ τι? ΤΠΤ . ΕΑΑΑΝ ειναι ώριμο το έργο και εαν εχουμε λεφτά ΘΑΑΑ εξετάσουμε αν μπορει να μπει σε σχεδιασμο για ΝΑΑ γίνει.
  Αυτά τα λέω και μόνος μου εγω εδω απο το σπιτι μου.

  Παράθεση ενδιαφέρουσας άποψης.Απλά πατήστε στο google ” Ο “πόλεμος” των νέων δρόμων στην Βόνιτσα και η κάθετη σύνδεση του Αγρινίου με την Ιόνια” του Νικου Καραγιάννη οπου καταλαβαίνουμε τι μας λέει τωρα ο περιφερειάρχης….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.