Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου, 2020

H τρέλα για την ΑΕΚ έφθασε μέχρι την… κορυφή του όρους Βελούτσα του Ξηρομέρου (φωτό)

Αστακιώτες ύψωσαν την σημαία της ΑΕΚ στη κορυφή του όρους Βελούτσα 

10 ASTAKOS SHMAIA AEK (20)Πρόκειται για μια πρωτοβουλία από δυο “τρελούς” Αστακιώτες ΑΕΚτζήδες, (Νάσος Κουντούρης και Γρηγόρης Λαχανάς) για να πανηγυρίσουν τo πρώτο πρωτάθλημα της ΑΕΚ μετά από 24 χρόνια.

Η σημαία της ΑΕΚ, υψώθηκε στην κορυφή “Βελούτσα” (928 μ.) πάνω από τον Αστακό, στο πλαίσιο της κατάκτησης του πρωταθλήματος μετά από 24 χρόνια. Ως γνωστόν η πόλη του Αστακού είναι χτισμένη στους πρόποδες του όρους Βελούτσα που είναι η απόληξη των Ακαρνανικών Ορέων.
Συγκεκριμένα η κιτρινόμαυρη σημαία θα κυματίζει ψηλά στη κορυφή, πάνω απο τον Αστακό και χρειάστηκε για το στήσιμο ολόκληρο οδοιπορικό στις σκληροτράχηλες πλαγιές του βουνού…
Ο Αστακός κρατάει ψηλά τη σημαία της ΑΕΚ.

http://xiromeronews.blogspot.gr/

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΗΣΙΜΟ ΤΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΑ ΑΠΟ ΤΗ ΚΟΡΥΦΗ….

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. ΓΙΑΝΝΗΣ

    ΔΙΚΕΦΑΛΕ ΜΕ ΤΡΕΛΑΝΕΣ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΔΙΚΕΦΑΛΕ ΜΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΑΡΡΩΣΤΗΣΑ ΚΑΙ ΜΑΚΡΥΑ ΣΟΥ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΕΙΝ ΑΔΕΙΑ Η ΖΩΗ ΜΟΥ ΑΜΑ ΔΕ ΣΕ ΔΩ,ΑΕΚΑΡΑ ΜΟΥ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΝΑΣΤΑΙΝΩΜΑΙ ΑΕΚΑΡΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΠΛΑΥ ΣΟΥ ΤΡΕΛΛΑΙΝΩΜΑΙ ΤΡΕΛΛΑΙΝΩΜΑΙ ΚΑΙ ΝΑ Σ ΑΦΗΣΩ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΚΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ ΘΑ ΣΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΩ,ΦΟΡΤΣΑ ΑΕΚΑΡΑ Ε ΟΕ ΟΕ………

  2. ΝΙΚΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ

    Νάσο όταν ξαναπήραμε το πρωτάθλημα και ανεβήκαμε στο βουνό για να κρεμάσουμε τη σημαία ήμασταν πιτσιρίκια και σγουρομάλληδες. Στο επόμενο πρωτάθλημα σε 21 χρόνια θα μας φτιάξει το δρόμο ο Μελισσανίδης και θα ανέβουμε με το λεωφορείο του ΚΑΠΗ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.