Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2020

H Xρυσή Αυγή απαντά στον ΣΥΡΙΖΑ για την 28η Οκτωβρίου

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ 28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Από πότε τα ορφανά του Τσαουσέσκου και της STAZI ανησυχούν για τη Δημοκρατία και παλεύουν για αυτή?Πράγματι η μνήμη ορισμένων είναι κοντή και μπορει να ξέχασαν ότι εσείς στρώσατε το δρόμο της συγκυβέρνησης των μνημονίων και του ξεπουλήματος της Πατρίδος, αρνούμενοι να εμπλακείτε στο πρόβλημα και στην κυβέρνηση. Όχι όλων όμως!
Από πότε οι πολιτικοί πάτρωνες των κουκουλοφόρων που διαλύουν κάθε λαική κινητοποίηση, εξυπηρετώντας το σύστημα, μιλάνε για αγώνες?
Λέτε ότι δεν είμαστε στήν πλ. Συντάγματος? Λάθος! Φυσικά και είμασταν εκεί, χωρίς κομματικά διακριτικά, γιατι οι λαικοί αγώνες δεν πρέπει να καπελώνονται από κανέναν, κρατώντας Ελληνικές Σημαίες!
Μιλάτε για Ιστορία εσείς που δώσατε πολιτικό σκέπαστρο στη Ρεπούση και τον “συνωστισμό” της!!!
Μιλάτε για Ελλάδα εσεις που θέλετε “αναξάρτητη” Μακεδονία και “αβαντάρετε” τους πράκτορες του Ουράνιου Τόξου!!!
Η Ιστορία γράφεται μέσα απ τους αγώνες που δίνουν οι λαοί! Μόνο που ξεχνάτε ότι όλοι οι λαοί που πολέμησαν στο Β Π.Π. είχαν Ηγέτες! Όλοι πλην ενός! του Ελληνικού! Έτσι δεν λέτε? ότι ο λαός είπε το ΟΧΙ. Λες και ο Γκράτσι ξύπνησε το λαό για να του επιδώσει το τελεσιγραφο! Το μεγάλο ΟΧΙ το είπε ο πατέρας της Νίκης, στρατηγός Ιωάννης Μεταξάς ο οποίος είχε προετοιμάσει το κράτος για το ενδεχόμενο ενός πολέμου. Φυσικά το φρόνημα του λαού ήταν ίδιο με αυτό του “δικτάτορα- φασίστα” Ι. Μεταξά και το απέδειξε γράφοντας το Αλβανικό έπος! Όλος ο Ελληνικός λαός στάθηκε άξιος της Ιστορίας και των προγόνων του! Όλος εκτός των κομμουνιστών συντρόφων σας του “τιμημένου” ΚΚΕ που χαρακτήρισε τον πόλεμο κατακτητικό και ιμπεριαλιστικό και καλούσε τους στρατιώτες να πετάξουν τα όπλα και να συναδελφωθούν με τους αντιπάλους στρατιώτες…!!! Αυτά δεν τα λέτε όμως, ποιός τα θυμάται, ποιός τα ξέρει….
Μα πώς να εξηγήσετε, στους εαυτούς σας πρώτα, ότι ο “φασίστας Μεταξάς” είπε ΟΧΙ στους “ομοιδεάτες” του, Ιταλούς?
Όπως δεν μπορείτε να εξηγήσετε πώς η κομμουνίστρια του χτες, Μέρκελ, έγινε η σκληρή καπιταλίστρια του σήμερα. Για αυτό της κρεμάτε σβάστιγκες αντί για σφυροδρέπανα οπως θα ήταν το σωστό.
Έχετε χάσει το παιχνιδι και το ξέρετε, η αριστερα του σημερα μόνο για δεκανίκι του κεφαλαίου κάνει και για τίποτα άλλο. Η ιδεολογία σας εχει καταρεύσει στην πράξη, για αυτό έχετε λυσσάξει με τη Χρυσή Αυγή. Βλέπετε τη δυναμική της στην κοινωνία, βλέπετε ότι όλο και περισσότερα λαικά στρώματα συντάσονται μαζί μας και τρέμετε! Τρέμετε το πρωί που μια Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού θα ξημερώσει και έχετε δίκιο…
Είμαστε το επλιδοφόρο αύριο και είσαστε το αποτυχημένο χτες!!!

Αγρίνιο 29/10/2012
Λαϊκός Σύνδεσμος- Χρυσή Αυγή

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.