Παρασκευή, 18 Ιουνίου, 2021

Handball: δράσεις από Παναιτωλικό και Εθνική λίγο πριν το φιλικό

Handball: δράσεις από Παναιτωλικό και Εθνική λίγο πριν το φιλικό

hthhfhf
Στο πλαίσιο της διοργάνωσης του φιλικού αγώνα χειροσφαίρισης γυναικών μεταξύ  της Ομάδας του Παναιτωλικού και της Εθνικής Ελλάδος που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18 Ιουνίου 2016 και ώρα 19.00 μ.μ. στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Αγρινίου “Μιχάλης Κούσης” στο Αγρίνιο και με αφορμή και την τελετή λήξης των τμημάτων, θα πραγματοποιηθούν μία σειρά από δράσεις το πρωί του Σαββάτου στην Κεντρική Πλατεία του Αγρινίου.

Οι δράσεις θα πραγματοποιηθούν από 10.00π.μ. – 13.00μ.μ. στην κεντρική πλατεία του Αγρινίου, με τη συμμετοχή των αθλητριών της Εθνικής Ομάδας Χειροσφαίρισης καθώς αθλητών και αθλητριών του ΓΦΣ Παναιτωλικού.

Σε ειδικό περίπτερο που έχει στηθεί στην πλατεία, θα μπορεί όποιος επιθυμεί να ενημερωθεί για το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων, τα τμήματα και τις ακαδημίες του συλλόγου.

Από τις 11.00-13.00 θα πραγματοποιηθεί επίδειξη από τις αθλήτριες της Εθνικής Ελλάδος του αθλήματος της χειροσφαίρισης καθώς και αθλήτριες του συλλόγου του Παναιτωλικού , στο τέρμα που θα τοποθετηθεί στην πλατεία για τον σκοπό αυτό.

Να υπενθυμίσουμε ακόμη πως την Κυριακή 19 Ιουνίου και ώρα 10.00-12.00π.μ. θα πραγματοποιηθεί φιλικός αγώνας μεταξύ της Εθνικής Ελλάδος Γυναικών και της Εθνικής Ελλάδος Νεανίδων στο ΔΑΚ.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.