Δευτέρα, 1 Μαρτίου, 2021

Iκανοποίηση στους αστυνομικούς για την προτομή του Γιώργου Ανδριτσόπουλου

Iκανοποίηση στους αστυνομικούς για την προτομή του Γιώργου Ανδριτσόπουλου

ΑΝΔΡΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣAντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας, επισκέφθηκε σήμερα το Δήμαρχο Αγρινίου κ. Π. Μοσχολιό προκειμένου να του παραδώσει επιστολή. Σε αυτή εκφράζεται η ικανοποίηση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσής αλλά και όλων των μελών της, για την πρωτοβουλία του Δήμου Αγρινίου και της Τοπικής Κοινότητας Δαφνιά  , να ανεγερθεί προτομή του πεσόντος στον καθήκον, συμπατριώτη συναδέλφου μας, Υπαρχ/κα Ανδριτσόπουλου Γεωργίου του Χαραλάμπους, ο οποίος τραυματίστηκε θανάσιμα την 17 Ιουνίου 2013 στο Δίστομο Βοιωτίας, μετά από ένοπλη συμπλοκή με επικίνδυνους κακοποιούς, δραπέτες των φυλακών Τρικάλων.
Στην επιστολή επίσης αναφέρονται τα εξής:
“Κύριε Δήμαρχε,
Η πρωτοβουλία σας αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντική για εμάς, διότι, σε μια ιδιαίτερα επικίνδυνη αστυνομική καθημερινότητα, αναγνωρίζεται το έργο, η προσφορά και η θυσία του εργαζόμενου Αστυνομικού προς του συνανθρώπους μας, αλλά και στην κοινωνία γενικότερα και αποτελεί τον ελάχιστο φόρο τιμής στην προσπάθεια διασφάλισης του αγαθού της δημόσιας ασφάλειας.
Κύριε Δήμαρχε,
Παρακαλούμε όπως η παρούσα επιστολή μας αναγνωστεί στο προσεχές Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αγρινίου.
Η παρούσα επιστολή, μετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, θα δημοσιευθεί στα Μ.Μ.Ε., θα κοινοποιηθεί στο Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, στην οικογένεια του αδικοχαμένου συμπατριώτη συναδέλφου μας και στην Π.Ο.Α.Σ.Υ., προκειμένου να αναγνωστεί στο Γενικό Συμβούλιο και το επικείμενο Πανελλήνιο Συνέδριο μας”.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.