Πέμπτη, 4 Μαρτίου, 2021

Iκανοποίηση για τη συμμετοχή στη ΝΔ

Iκανοποίηση για τη συμμετοχή στη ΝΔ

Ο Τσόλκας πρόεδρος στο Αγρίνιο, ο Βεζύρης στο Μεσολόγγι

νδ

Ικανοποίηση εκφράζεται από στελέχη της Νέας Δημοκρατίας στην Αιτωλοακαρνανία για τη συμμετοχή στις εσωκομματικές κάλπες που στήθηκαν σήμερα στις 7 δημοτικές οργανώσεις. Αναλυτικά και επίσημα αποτελέσματα ακόμη δεν υπάρχουν ωστόσο από τα πρώτα στοιχεία  προκύπτει πως στο Αγρίνιο ψήφισαν 428 μέλη που εξέλεξαν πρόεδρο τον μοναδικό υποψήφιο Φώτη Τσόλκα και στο Μεσολόγγι 545 μέλη.

Στην κάλπη του Μεσολογγίου υπήρξε σοβαρός ανταγωνισμός μεταξύ δύο υποψηφίων για την προεδρία γεγονός που τόνωσε τη συμμετοχή. Προσήλθαν 545 μέλη και έλαβε ο Γ.Βεζύρης 304 ψήφους και ο Γ. Μέρης 231 ενώ 10 ήταν τα λευκά-άκυρα.
Στην κάλπη στα γραφεία της ΝΔ στο Αγρίνιο  ψήφισαν 428 άτομα. Είναι προφανές πως ο μειωμένος ανταγωνισμός τόσο για την προεδρία όσο και για τις θέσεις των μελών ήταν ανασταλτικός παράγοντας για μεγαλύτερη συμμετοχή.

Για πρόεδρο  της δημοτικής οργάνωσης 11 ήταν τα λευκά ψηφοδέλτια και άκυρα τα 31 (δεν είχαν σταυρό). Ο Φώτης Τσόλκας έλαβε 386.  Για τα μέλη της ΔΗΜ.Τ.Ε.  έγκυρα ήταν τα 422 ψηφοδέλτια  και άκυρα τα 6. Εξελέγησαν οι 21 από τους 22 υποψηφίους και συγκεκριμένα οι Γραμμένου Αφροδίτη ,Καββαδίας Θεόδωρος, Λούκας Νώντας (ενότητα Αγρινίου) Μπούτιβα Ξανθή ,Κοτούμπας Ηλίας (Αγγελοκάστρου), Καλαντζής Γιάννης , Ευαγγελοπούλου Ελένη (Αρακύνθου), Αλεξόπουλος Γιώργος Τσιλιμέκης Θόδωρος (Θεστιέων), Τσούφης Ανδρέας , Δανιάς Θεοφάνης (Μακρυνείας), Παπανίκος Γιώργος, Μυρισιώτη Ιωάννα (Νεάπολης),Τριανταφύλλης Σπύρος , Τσιόβουλος Βαγγέλης (Παναιτωλικού), Ανδρίτσος Βασίλης, Κονδύλη Δέσποινα (Παραβόλας),Κροκίδας Τάκης, Παπαζαχαρίας Μιχάλης (Παρακαμπυλιών), Βλάχου Χρύσα και Κοντονάσιος Πάνος (Στράτου). Επίσημα αποτελέσματα για τη σταυροδοσία των μελών ακόμη δεν υπάρχει.

2

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.