Κυριακή, Αύγουστος 18, 2019

Η απάντηση του προέδρου της Β’ ΕΛΜΕ

Σύμφωνα με  ανακοίνωση του συνδυασμού «Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία » του Σταύρου Καμμένου, ο πρόεδρος της Β’ ΕΛΜΕ Γεώργιος Κατσίφας, σε σχετική συνάντηση,  έκανε λόγο για πλημμελή παρέμβαση της Δημοτικής Αρχής όσον αφορά στα ζητήματα φύλαξης, φωτισμού, συντήρησης, ενεργειακής αναβάθμισης, θερμομόνωσης και αντισεισμικού ελέγχου των σχολικών κτιρίων.

Ο κ. Κατσίφας που είναι και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του Γιώργου Παπαναστασίου αναφέρει τα εξής σε απάντηση του:

Καταρχήν θα ήθελα να εκφράσω τη λύπη μου, που ο υποψήφιος Δήμαρχος Αγρινίου κος Σταύρος Καμμένος επέλεξε να χρησιμοποιήσει το όνομά μου για να «χτυπήσει» τους πολιτικούς του αντιπάλους στη μάχη για τη Δημαρχεία.

Στη συνάντηση που έλαβε μέρος στα γραφεία μας, εξέθεσα τα προβλήματα που υπάρχουν σε ορισμένα σχολικά κτίρια της περιοχής μας, εκφράζοντας πάντα τις απόψεις του Δ.Σ. και ουδέποτε μίλησα για πλημελείς ενέργειες του Δήμου Αγρινίου. Αυτό μπορούν να το επιβεβαιώσουν και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. που ήταν παρόντες. Θα ήθελα να ρωτήσω τον κο Καμμένο πώς είναι δυνατόν η συνάντηση να έγινε την Τρίτη 16/4/2019 και το δελτίο τύπου να εκδόθηκε τη Δευτέρα 22/4/2019; Φαίνεται πως το επιτελείο του ήθελε να έχει αρκετό χρόνο για να επεξεργαστεί τα λεγόμενά μας. Δυστυχώς, κάποιοι συνεχίζουν στο βωμό της εξουσίας να παίζουν με τις τύχες των παιδιών μας.

Ο Πρόεδρος της Β Ε.Λ.Μ.Ε. Αιτ/νίας

Κατσίφας Γεώργιος

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Γιώργος

    ὤδινεν ὄρος καὶ ἔτεκεν μῦν, στην κυριολεξία!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.