Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου, 2021

«Η Δημοτική Αρχή Αγρινίου εκμεταλλεύεται την ανυπαρξία της αντιπολίτευσης»

«Η Δημοτική Αρχή Αγρινίου εκμεταλλεύεται την ανυπαρξία της αντιπολίτευσης»

Ο κ. Σπύρος Ταφιάδης , μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ και γνωστός ενεργός πολίτης, στέκεται καυστικά απέναντι στη δημοτική αρχή Αγρινίου αλλά και στην αντιπολίτευση.

«Η αδράνεια αυτή δεν έχει σταματημό, αφού η νυν Δημοτική Αρχή εκμεταλλεύεται την απραξία και γενικότερα την ανυπαρξία της αντιπολίτευσης», σημειώνει.

Το σχόλιο του:

Δυστυχώς όσο περνάνε τα χρόνια,παρατηρούμε ότι η αδράνεια της νυν Δημοτικής Αρχής γίνεται ολοένα και πιο φανερή.

Εναν δήμαρχο αδιάφορο και αμέτοχο στις εξελιξεις και τα προβλήματα που επικρατούν, καμαρώνοντας απλά τα διάφορα έργα της περιφέρειας, στα οποία φωτογραφίζεται, παρουσιάζοντας τα σαν να είναι δικό του δημιούργημα.

Η αδράνεια αυτή δεν έχει σταματημό, αφού η νυν Δημοτική Αρχή εκμεταλλεύεται την απραξία και γενικότερα την ανυπαρξία της αντιπολίτευσης.

Αναρωτιεμαι άραγε, εφόσον ορισμένοι δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης αδιαφορούν, ποιος ο λόγος που χαραμησαν τόσο χρόνο και χρήμα για την συμμετοχή τους στα κοινά;

Εφόσον είναι τόσο αδιάφοροι τώρα, να υποθέσω ότι το ίδιο αδιάφοροι θα παρέμεναν και σε περίπτωση εκλογής τους ως Δημοτική Αρχή.

Ελαχιστα είναι τα άτομα που πραγματικά αγωνίζονται και ασχολούνται,ως αντιπολίτευση για το καλό της πόλης και του Δήμου μας.

Παρακολουθώντας τις συνεδριάσεις των Δημοτικών Συμβουλίων, παρατηρώ ακόμη περισσότερο την αδράνεια ορισμένων εκλεγμένων δημοτικών συμβούλων, που υποτίθεται ότι έθεσαν υποψηφιότητα για το καλό αυτού του τόπου.

Καλό θα ήταν λοιπόν, αναλογιζόμενοι ότι σε δύο χρόνια πλησιάζουν πάλι οι εκλογές, να ληφθούν άμεσα μέτρα για την βελτίωση αυτής της τραγικής κατάστασης που επικρατεί.

Να τονίσω ότι μπροστά στα τόσα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε, η πόλη μας έχει ανάγκη από μια πιο ουσιώδη αντιπολίτευση, που θα το αποδεικνύει καθημερινά με πράξεις και όχι με λόγια!!!

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.