Παρασκευή, 14 Μαΐου, 2021

“Η Επιστροφή του Οδυσσέα”: Πρώτη συνάντηση ηθοποιών και συντελεστών στο Αγρίνιο

“Η Επιστροφή του Οδυσσέα”: Πρώτη συνάντηση ηθοποιών και συντελεστών στο Αγρίνιο

Το τμήμα παραγωγής αναζητεί μερικούς ακόμη άντρες ηθοποιούς από την περιοχή του Αγρινίου

Την Τετάρτη 4/11/2020 σε κεντρικό ξενοδοχείο του Αγρινίου έγινε η πρώτη συνάντηση ηθοποιών και συντελεστών για το θεατρικό έργο «Η Επιστροφή του Οδυσσέα». Aνταποκρίθηκαν  στο κάλεσμα που έκανε ο πρόεδρος του Ανοιχτού Θεάτρου Αγρινίου Λάζαρος Τσόλκας και ο σκηνοθέτης Στάθης Σκοτίδας, .

Σκοπός της πρώτης συνάντησης ήταν η αλληλογνωριμία ηθοποιών και συντελεστών που θα αποτελέσουν τον βασικό κορμό του έργου. Παρευρέθηκαν αρκετοί ηθοποιοί -ερασιτέχνες και μη- και τεχνικοί συντελεστές, δείχνοντας μεγάλο ενδιαφέρον.

Το έργο βασίζεται στις τελευταίες ραψωδίες της Οδύσσειας και ουσιαστικά είναι δραματοποιημένη η αναπαράσταση των γεγονότων επί σκηνής, όπως αναφέρονται στην Οδύσσεια.

Στόχος της παραγωγής το έργο να είναι έτοιμο την Άνοιξη του 2021.

Ακολούθησε συζήτηση και ανάλυση για όλο το project και ανακοινώθηκε πως προγραμματίζεται η πρεμιέρα του να γίνει στην πατρίδα του Οδυσσέα, στην Ιθάκη τον Ιούνιο του 2021.

Πρόκειται για μια πολύ φιλόδοξη παραγωγή, ενώ τονίστηκε πως το έργο αυτό θα γίνει σε συνεργασία με το Ανοιχτό Θέατρο Αγρινίου και τον νεοσύστατο θεατρικό οργανισμό «Νόστιμον Ήμαρ».

Ο συγγραφέας του έργου Λάζαρος Τσόλκας, που θα κάνει και την κεντρική σκηνοθεσία με βοηθό σκηνοθέτη τον Στάθη Σκοτίδα, ανέλυσε με κάθε λεπτομέρεια όλες τις πτυχές του έργου, που ενθουσίασε όλους τους καλεσμένους.

ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ

Το τμήμα παραγωγής, θέλοντας να εμπλουτίσει το cast των ηθοποιών, αναζητεί μερικούς ακόμη άντρες ηθοποιούς από την περιοχή του Αγρινίου, ηλικίας έως 50 ετών. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν φόρμα ενδιαφέροντος στην ιστοσελίδα:

www.nostimonhmar.net

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.