Πέμπτη, 13 Αυγούστου, 2020

Οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου Αγρινίου καταγγέλλουν τη στάση της διοίκησης της 6ης ΥΠΕ

DSC06868Ανακοίνωση του Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Αγρινίου «για τη στάση της 6ης ΥΠΕ απέναντι στο ΔΣ του Νοσοκομείου»

Με μεγάλη έκπληξη πληροφορηθήκαμε την άρνηση του διοικητή της 6 ΥΠΕ κ. Γιαννόπουλου να συναντηθεί με την εκτελούσα χρέη διοικήτρια του νοσοκομείου ΑΙΤ/ΝΙΑΣ κ. Σούκη καθώς και με μέλη του ΔΣ σε προγραμματισμένη επίσκεψη που έγινε από αυτούς στα γραφεία της υπηρεσίας.
Η συνάντηση είχε σκοπό να ζητηθούν εξηγήσεις από τη μεριά των μελών του ΔΣ για τις εντολές ακύρωσης που εξέδωσε ο κ. Γιαννόπουλος σε αποφάσεις που αφορούσαν τοποθετήσεις αναπληρωτών προϊσταμένων στην διοικητική υπηρεσία του νοσοκομείου μας κατ εφαρμογή των κείμενων διατάξεων του οργανογράμματος του ιδρύματος. Η συγκεκριμένη συμπεριφορά εκτός του ότι είναι θεσμικά απαράδεκτη, γεννά ερωτηματικά για την τόσο μεγάλη σπουδή της 6 ΥΠΕ να τοποθετείται με τέτοιο τρόπο για θέματα διοικητικής φύσης, την ώρα που σε μια σειρά από μεγάλα ζητήματα που απασχολούν τις δομές υγείας του νομού αλλά και μια σειρά ερωτημάτων και τοποθετήσεων που έχουμε καταθέσει γραπτώς στο παρελθόν αρνείται να πάρει θέση.
Από τη μεριά μας το λιγότερο που έχουμε να κάνουμε είναι να στηρίξουμε τις αποφάσεις του ΔΣ και της κ Σούκη μιας και είναι πάγια θέση μας και απαίτηση μας να εφαρμοστούν επιτέλους, από τη νέα διοίκηση, όλα εκείνα που έχουμε επισημάνει εδώ και καιρό μιας και οι προηγούμενες διοικήσεις δεν εφάρμοσαν ποτέ και που αφορούν την νομιμότητα αλλά κυρίως την εύρυθμη και ασφαλή λειτουργία της υπηρεσίας και του νοσοκομείου χωρίς άλλες παρεμβάσεις και καθυστερήσεις, οι οποίες οδηγούν σε εκφυλιστικά φαινόμενα και δυσχεραίνουν το ούτως ή άλλως δύσκολο έργο μας.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.