Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου, 2021

Η Όλγα Φαρμάκη δυναμώνει στην Αιτωλοακαρνανία κι άλλο τον συνδυασμό του Νεκτάριου Φαρμάκη!

Η Όλγα Φαρμάκη δυναμώνει στην Αιτωλοακαρνανία κι άλλο τον συνδυασμό του Νεκτάριου Φαρμάκη!

«Κλειδωμένο» θεωρείται πλέον στην Αιτωλοακαρνανία το ψηφοδέλτιο του υποψήφιου περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριου Φαρμάκη.
Οι παροικούντες την …αυτοδιοικητική Ιερουσαλήμ γνώριζαν ότι απέμεναν μόνο δύο γυναικείες υποψηφιότητες για να ολοκληρωθεί το παζλ των 24 υποψηφιοτήτων καθώς οι 22 ανακοινώθηκαν στην εκδήλωση που έλαβε χώρα στο Παπαστράτειο Μέγαρο Αγρινίου.
Φαίνεται, λοιπόν, πως αυτό θα γίνει με τον πλέον ηχηρό τρόπο. Μπορεί να μην έχει διαρρεύσει ακόμη η μία από τις δύο γυναικείες υποψηφιότητες που προαναφέρθηκαν αλλά η άλλη είναι τόσο δυνατή από μόνη της που αναμένεται να κάνει πάταγο. Κι όχι μόνο λόγω της συνωνυμίας…
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η Όλγα Φαρμάκη, πασίγνωστη στο ελληνικό τηλεοπτικό και μη κοινό, έρχεται να «κλείσει» το ψηφοδέλτιο του Νεκτάριου Φαρμάκη με τον πλέον εμφατικό τρόπο.
Όσοι την γνωρίζουν δεν έχουν εκπλαγεί καθόλου από αυτή την προοπτική. Πρόκειται για μια Αγρινιώτισσα με πολλά ενδιαφέροντα ( επιχειρηματίας, μοντέλο, παρουσιάστρια,fashion blogger )που τιμά τον τόπο της και δείχνει διαρκώς το ενδιαφέρον της γι αυτόν. Είναι γνωστό, παράλληλα, πως πάντα θυμίζει τα σχολικά της χρόνια στο Αγρίνιο όπου κι αν βρεθεί ενώ έχει και εμπεριστατωμένη άποψη για τα κοινωνικά ζητήματα της περιοχής.
Μάλιστα, δεν κρύβει ότι δεν εκτιμά τα πεπραγμένα Κατσιφάρα στην Περιφέρεια, τόσο στις επαφές της με τον κόσμο εδώ στο Αγρίνιο όσο και στην Πάτρα, όπου έχει βρεθεί αρκετές φορές για επαγγελματικούς λόγους.
Είναι βέβαιο ότι αυτή η προσθήκη θα κάνει το μεγάλο «μπαμ» στους συσχετισμούς των διεκδικητών της θέσης του Περιφερειάρχη και οι εξελίξεις αναμένονται ραγδαίες.
Υπήρχε διάχυτη η αίσθηση ότι ο συνδυασμός Φαρμάκη πάει πολύ καλά, τώρα με… Όλγα Φαρμάκη στις τάξεις του αναμένεται ακόμη πιο μεγάλη δυναμική.

Νεώτερη ενημέρωση…

Δεν πρόκειται να κατέλθει στις εκλογές για την Περιφέρεια η Όλγα Φαρμάκη ασφαλώς. Το πρωταπριλιάτικο του agrinionews.gr πήγε πολύ καλά.
Πάντως η απήχηση του πρωταπριλιάτικου αστείου μας σημαίνει δύο πράγματα: Πρώτον πως ο συνδυασμός του Νεκτάριου Φαρμάκη σηκώνει τις διασημότητες αλλά και, δεύτερον, πως η Όλγα Φαρμάκη θεωρείται φυσιολογικό να πολιτευτεί σε αυτοδιοικητικό επίπεδο. Κι εδώ που τα λέμε, γιατί όχι;

Θέματα που ενδιαφέρουν

3 Σχόλια

  1. πλατειο-περιπατητης

    KAΛΟ ΜΗΝΑ…..Παντως δεν θα μας φαινονταν παραξενο αν ήταν αληθεια…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.