Κυριακή, 7 Μαρτίου, 2021

Η πρώτη σύλληψη του Β’ Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Αντιρρίου- Ιωαννίνων

Η πρώτη σύλληψη του Β’ Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Αντιρρίου- Ιωαννίνων

Ίσως να μην είναι το πρώτο περιστατικό για το οποίο επελήφθη αλλά σίγουρα είναι η πρώτη σύλληψη της που ανακοινώθηκε.
Ο λόγος για το Β’ Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Αντιρρίου- Ιωαννίνων το όποιο ξεκίνησε τη λειτουργία του πριν λίγες ημέρες.
Εδρεύει στον Σ.Ε.Α. Αμφιλοχίας και εποπτεύει το τμήμα της Ιόνιας Οδού που είναι στα όρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ακαρνανίας.
Όπως ανακοινώθηκε λοιπόν, χθες το μεσημέρι, στο 111ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αντιρρίου – Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Β’ Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Αντιρρίου- Ιωαννίνων συνελήφθη ένας 41χρονος αλλοδαπός, διότι έπειτα από εμπλοκή του σε τροχαίο ατύχημα με υλικές ζημιές, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε αυτοκίνητο στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης.

Κατά μήκος της Ιονίας Οδού λειτουργούν τρία Τμήματα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων. Πρόκειται για νεοϊδρυθείσα αστυνομική Υπηρεσία με αποστολή την εφαρμογή του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, τη ρύθμιση της κυκλοφορίας των οχημάτων στον αυτοκινητόδρομο  της  Ιόνιας Οδού καθώς και τη διερεύνηση και προανάκριση οδικών τροχαίων ατυχημάτων στην περιοχή δικαιοδοσίας του, στοχεύοντας στην καλύτερη εξυπηρέτηση του πολίτη.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.