Κυριακή, 19 Σεπτεμβρίου, 2021

Η σιωπή των αμνών στη μέση της εθνικής οδού…

Η σιωπή των αμνών στη μέση της εθνικής οδού…

Δεν ξέρουμε τι περιλαμβάνει ο… αναπτυξιακός σχεδιασμός για την περιοχή αλλά ο περαστικός από τα μέρη μας χθες το μεσημεράκι πρέπει να έμεινε- για ακόμη μια φορά- έκθαμβος.

Εν μέση οδό, στο ύψος της Συκιάς και με κατεύθυνση προς το πάντα όμορφο Αγρίνιο, έσκασε μύτη αυτό το εντυπωσιακό κοπάδι από συμπαθέστατα προβατάκια τα οποία πήραν τον δρόμο προς την πόλη(ίσως κάτι κατάλαβαν).

Τα αυτοκίνητα με την αντίθετη κατεύθυνση έκαναν μια μικρή ουρά, τα προβατάκια πέρασαν μόνα τους(!) απέναντι και κατευθύνθηκαν προς τα χωράφια. Τσομπάνης δεν εμφανίστηκε πουθενά, ίσως ήταν όλα σχεδιασμένα στην εντέλεια, ίσως πάλι ήταν κάτι τυχαίο.

Σε κάθε περίπτωση, στο μυαλό των οδηγών πέρασαν διάφορες βουκολικές σκέψεις και ίσως για κάτι τέτοια, ειδικά στα δικά μας μέρη, αποφεύγουν πια να χρησιμοποιούν οι πολιτικοί τις λέξεις  “ανάπτυξη” και “όραμα”.

Μόλις ακούει κάτι τέτοια ο κόσμος τον πιάνουν τα βουκολικά του και αρχίζει να σαλαγάει από την απέναντι ραχούλα! Πάντως, ως εικόνα και μόνο, το όλο σκηνικό κάνει για ένα καρτ-ποσταλ με τις ομορφιές του τόπου μας…

ο (υ)περαστικός

 

 

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Johnny68

    Μπα, μάλλον για ψηφοφόρους της Ν. Δ μου μοιάζουν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.