Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου, 2020

Οι υποψήφιοι πρόεδροι των δημοτικών οργανώσεων της ΝΔ

2Καθυστερεί ακόμη η επίσημη γνωστοποίηση των προσώπων που έθεσαν υποψηφιότητα για τις εσωκομματικές κάλπες που θα στηθούν στη ΝΔ την Κυριακή 3η Απριλίου.
Ως γνωστόν χθες έληξε η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις θέσεις των αντιπροσώπων (συνέδρων) των νομαρχιακών οργανώσεων στο 10ο τακτικό εθνικό συνέδριο, προέδρων δημοτικών τοπικών οργανώσεων και μελών δημοτικών τοπικών επιτροπών και υπευθύνων θεματικών τομέων δράσης της νομαρχιακής οργάνωσης.
Οι πλήρεις λίστες δεν είναι γνωστές. Σύμφωνα πάντως με ανεπίσημες πληροφορίες του agrinionews.gr , υποψηφιότητες για τις προεδρίες των επτά δημοτικών οργανώσεων (ΔΗΜ.ΤΟ. ) της Νέας Δημοκρατίας στην Αιτωλοακαρνανία έθεσαν οι εξής: Για τη ΔΗΜ.ΤΟ. Αγρινίου οι Θοδωρής Τσιλιμέκης και Παναγιώτης Στούπας , Μεσολογγίου οι Βασίλης Κώτσης και Παναγιώτης Μυλωνάς , Ναυπακτίας οι Γιαβρούτας Γρηγόρης, Νίκος Τσερπέλης και Αθηνά Χρυσά- Σκούφη , Αμφιλοχίας οι Γιώργος Χούτας και Γιώργος Δράκος- Γαλάνης, Ακτίου- Βόνιτσας ο Kων/νος Ζαχαράκης , Θέρμου ο Γιώργος Κοντογιάννης και Ξηρομέρου ο Πάνος Διαμάντης.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.