Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου, 2020

Ιατρείο Σπονδυλικής Στήλης και Ιατρείο Άκρου – Ποδός στο “Ιπποκράτειο Ίδρυμα Αγρινίου”

spondiliki-stili

Η Γενική Κλινική “Ιπποκράτειο Ίδρυμα Αγρινίου” είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη λειτουργίας Ιατρείου Σπονδυλικής Στήλης σε συνεργασία με τον εξειδικευμένο Νευροχειρουργό κ. Αθανάσιο Δερδιλόπουλο.

Derdilopoulos

Ο Ιατρός κ. Αθανάσιος Δερδιλόπουλος έχει εξειδικευθεί στην αντιμετώπιση όλων των νευροχειρουργικών παθήσεων ενηλίκων και παίδων:
-Παθήσεις Σπονδυλικής Στήλης
-Παθήσεις Εγκεφάλου (κακώσεις, όγκοι, αιμορραγίες, αγγειακές δυσπλασίες, υδροκέφαλος, επιληψία)
-Παθήσεις νωτιαίου μυελού
-Παθήσεις περιφερικών νεύρων
-Παιδονευροχειρουργική (αναπτυξιακές ανωμαλίες κρανίου/σπονδυλικής στήλης)
-Λειτουργική Νευροχειρουργική (αντιμετώπιση χρόνιου πόνου, σπαστικότητας και λοιπών νευρολογικών διαταραχών, νευροδιέγερση / νευροτροποποίηση)

Ο Ιατρός επέστρεψε προ διετίας μόνιμα στην Ελλάδα μετά από 27ετή πορεία στη Γερμανία (1989 – 2016). Σπούδασε στο Johannes Gutenberg Πανεπιστήμιο του Mainz και ξεκίνησε την εξειδίκευσή του στην Πανεπιστημιακή Κλινική της Φρανκφούρτης. Τα περισσότερα χρόνια της γερμανικής του σταδιοδρομίας εργάσθηκε στη μεγαλύτερη Πανεπιστημιακή Κλινική της Ευρώπης, τη Charité του Βερολίνου, όπου ολοκλήρωσε την εξειδίκευσή του και διατέλεσε επιμελητής μετά την απονομή του τίτλου ειδικότητας το 2007 από τον Ιατρικό Σύλλογο Βερολίνου. Από το 2012 έως το 2016 ήταν Αναπληρωτής Διευθυντής Νευροχειρουργικής Κλινικής στο Helios Klinikum Hildesheim Γερμανίας και παράλληλα σύστησε το ιδιωτικό Ιατρείο του στην Αθήνα.

Στο νεοσύστατο Ιατρείο Σπονδυλικής Στήλης λόγω της μεγάλης εμπειρίας του Ιατρού σε ολόκληρο το φάσμα των τεχνικών αντιμετώπισης παρακολουθούνται ασθενείς με παθήσεις όπως:

Κήλη μεσοσπονδυλίου δίσκου (αυχενικά, θωρακικά, οσφυϊκά) – Χρόνια Οσφυαλγία – Χρόνιο Αυχενικό Σύνδρομο – Εκφυλιστικές Αλλοιώσεις Σπονδυλικής Στήλης (στένωση σπονδυλικού σωλήνα, σπονδυλολίσθηση) – Σκολίωση και Κύφωση – Όγκοι σπονδυλικής στήλης – Σπονδυλικά κατάγματα

Το Ιατρείο Σπονδυλικής Στήλης προσφέρει όλες τις σύγχρονες τεχνικές αντιμετώπισης, όπως:

Μικροδισκεκτομή – Σπονδυλοδεσία – Διαδερμική Σπονδυλοδεσία – Οπίσθια Μικροαποσυμπίεση Σπονδυλικού Σωλήνα – Σωματεκτομή – Τοποθέτηση Τεχνητού Αυχενικού Δίσκου – Πρόσθια Θωρακική και Οσφυϊκή Προσπέλαση – Απονεύρωση αρθρώσεων με ραδιοσυχνότητες – Περιριζιτική και Ενδοαρθρική Διήθηση κορτιζόνης με πλοήγηση στον αξονικό τομογράφο – Επισκληρίδια Διέγερση Νωτιαίου Μυελού (SpinalCordStimulation) – Εμφύτευση Αντλίας Ενδοραχιαίας Έγχυσης Φαρμάκων

Στα πλαίσια της έναρξης του νέου Ιατρείου Σπονδυλικής Στήλης και της συνεργασίας μας με τον κ. Δερδιλόπουλο, ανακοινώνεται ότι στις 11 και 12 Μαϊου ο Ιατρός θα εξετάσει δωρεάν συμπολίτες μας, κατόπιν ραντεβού.

Ιατρείο Άκρου – Ποδός 

Παράλληλα, σε συνέχεια της συνεργασίας της Κλινικής με τον εξειδικευμένο Ορθοπαιδικό – Χειρούργο – Τραυματιολόγο κ. Αθανάσιο Μπαδέκα και της λειτουργίας Ιατρείου Άκρου – Ποδός ανακοινώνεται ότι  στις 11 και 12 Μαϊου ο κ. Μπαδέκας θα δέχεται συμπολίτες μας, κατόπιν ραντεβού, όπου θα γίνεται ιατρικός έλεγχος καθώς και πελματογράφημα.

Mpadekas

Ο κ. Μπαδέκας ειδικεύεται:

  • Πλατυποδία,κοιλοποδία
  • Παραμορφώσεις ποδιού
  • Επανορθωτικές επεμβάσεις κότσι
  • Διαβητικό, ρευματοειδές πόδι
  • Αρθροσκόπηση ποδοκνημικής,
  • Αρθρίτιδα-Τραύμα

Είναι Διευθυντής του Ορθοπαιδικού Τμήματος της ΕΛ.ΑΣ  ενώ διετέλεσε Πρόεδρος Επιστημονικής Επιτροπής Ευρωπαϊκής Εταιρείας Άκρου Ποδός Ποδοκνημικής από το 2006 έως το 2012, Διευθυντής Ορθοπαιδικής Κλινικής άκρου Ποδός Ποδοκνημικής Νοσοκομείου Metropolitan από το 2008 έως το 2012, Διευθυντής Κλινικής Άκρου Ποδός Ποδοκνημικής (FitFeet) στους WorldSpecialOlympicsAthens 2011 και Διευθυντής Αθλητιατρικής Κλινικής Κάτω Άκρων στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2004.

Τηλέφωνο για ραντεβού στο 6977808052 (καθημερινά εκτός Κυριακής από 09:00-14:00 και 18:00-21:00(εκτός Σαββάτου))

και στο email : ippokrateio.clinic@gmail.com

www.ippokrateio.gr

pathiseis-kato-akron

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.