Σάββατο, 16 Ιανουαρίου, 2021

Ηχηρό μήνυμα Παπαναστασίου

Ηχηρό μήνυμα Παπαναστασίου

agrinio1_1Έκπληξη στην πλειοψηφία των μελών της παράταξης του δημάρχου Αγρινίου Γιώργου Παπαναστασίου προκάλεσε η απόφαση του να προβεί σε μία αλλά αξιοσημείωτη αλλαγή προσώπου στην ομάδα των αντιδημάρχων.
Η αποχώρηση του Νίκου Καζαντζή προκαλεί ποικίλες συζητήσεις και αιφνιδίασε ακόμη και κορυφαίους παράγοντες της δημοτικής αρχής και τους δημοτικούς συμβούλους που ενημερώθηκαν για την εξέλιξη από τα μέσα ενημέρωσης.
Ελάχιστοι ήταν οι γνώστες των προθέσεων του Γιώργου Παπαναστασίου ο οποίος έστειλε ηχηρό μήνυμα μη διστάζοντας να στερηθεί των υπηρεσιών του μέχρι σήμερα πρώτου τη τάξει αντιδημάρχου και ενός εκ των πλέον έμπειρων αυτοδιοικητικών του τόπου.
Τα στελέχη της παράταξης επιχειρούν να ερμηνεύσουν την απόφαση και να «μετρήσουν» τον απόηχο της συγκλίνοντας στην εκτίμηση πως πρόκειται για κομβικό σημείο και επίδειξη πυγμής του δημάρχου Αγρινίου η οποία σαφώς και ενέχει και ρίσκο.
Αξιοσημείωτο είναι πως οι αλλαγές που προέκυψαν στη δημοτική αρχή είναι παρεπόμενο αποκλειστικά και μόνο της απόφασης για αντικατάσταση του Νίκου Καζαντζή και για το λόγο αυτό δεν αποκλείεται ευρύτερος «ανασχηματισμός» στις αρχές του 2017 .
Η είσοδος στο σχήμα της Όλγας Πιστιώλη δεν εξέπληξε, ήταν η πρώτη υποψήφια για αξιοποίηση σε αντιδημαρχία, ενώ αναβαθμισμένοι κρίνονται προφανώς ο Νίκος Γκρίζης αλλά και ο Γ.Μελιάδης.

Θέματα που ενδιαφέρουν

3 Σχόλια

  1. ΠΑΝΕ-6

    ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ.

  2. Αγρινιώτης

    Συνήθως οι δήμαρχοι κάνουν κάποιες αλλαγές στους αντιδημάρχους κατά τη διάρκεια της θητείας τους. Αυτό γινόταν και παλαιότερα!

  3. kostas

    φίλε αγρινιώτη εχεις δίκιο μόνο που παλιά έφευγαν όσοι δεν παρήγαγαν έργο εδώ έγινε το αντίθετο καποιοι ανικανοι παρέμειναν.τυχαίο δε νομιζω!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.