Κυριακή, 16 Μαΐου, 2021

Το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο “Μαρία Δημάδη” ευχαριστεί την ΕΠΣΑ

Το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο “Μαρία Δημάδη” ευχαριστεί την ΕΠΣΑ

telikos epsa eidiko sxoleio dimadi
Με ανακοίνωσή του το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο “Μαρία Δημάδη” ευχαριστεί την ΕΠΣΑ για την αφιέρωση του φετινού τελικού κυπέλλου στα άτομα με ειδικές ανάγκες, ενώ όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, “πρώτη φορά μας δόθηκε η ευκαιρία να βρεθούμε στο γήπεδο του Παναιτωλικού και να βιώσουμε το αγωνιστικό πνεύμα με όλο το εύρος των συναισθημάτων που μπορεί να νιώσει κάθε φίλαθλος”.

Η ανακοίνωση:

Χθες το απόγευμα το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο «Μαρία Δημάδη» με ομάδα μαθητών του συμμετείχε με την παρουσία του στο τελικό αγώνα κυπέλλου 2016-17 ΕΠΣ Αιτωλ/νίας , που ήταν αφιερωμένος στα άτομα με ειδικές ανάγκες.

Το σύνθημά μας «Η ζωή γίνεται όμορφη… όταν μου κρατάς το χέρι” έγινε βίωμα, αφού η είσοδος των ομάδων στον αγωνιστικό χώρο έγινε με τους μαθητές μας , τους οποίους οι διαιτητές κρατούσαν από το χέρι. Ήταν για όλους μας, μαθητές, γονείς, εκπαιδευτικούς, μεταφορείς, μια μοναδική εμπειρία, πρωτόγνωρη, γιατί πρώτη φορά μας δόθηκε η ευκαιρία να βρεθούμε στο γήπεδο του Παναιτωλικού και να βιώσουμε το αγωνιστικό πνεύμα με όλο το εύρος των συναισθημάτων που μπορεί να νιώσει κάθε φίλαθλος.

Η ΕΠΣ Αιτωλ/νίας μαζί με όλο το έργο της στο αθλητικό χώρο από ιδρύσεώς της, κατάφερε χθες κάτι πολύ σημαντικό. Ν` ανοίξει τις πόρτες των γηπέδων στους μαθητές με αναπηρία, που ουσιαστικά είναι ένα κάλεσμα για ένταξη και ισότιμη συμμετοχή στην κοινωνία.

Τους ευχαριστούμε θερμά και ευχόμαστε επιτυχίες στο έργο τους, καθώς και συνέχιση της ευαισθητοποίησης των ανθρώπων για τους αγώνες των Ειδικών Σχολείων στο δικό τους αγωνιστικό χώρο.

Θερμά συγχαρητήρια στην ομάδα που πήρε το κύπελλο, αλλά και σε όλους τους ποδοσφαιριστές και των δυο ομάδων που έδωσαν έναν όμορφο αγώνα με όλες τους τις σωματικές και ψυχικές δυνάμεις. Τόσο οι ήττες όσο και οι νίκες αποτελούν την κινητήρια δύναμη για κάθε είδους αγώνες και κατακτήσεις.

Σας ευχαριστούμε!
Μαθητές, Γονείς, Προσωπικό
Του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Αγρινίου «Μαρία Δημάδη»

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.