Παρασκευή, 17/08/2018

Παπακαμμένου Φροντιστήρια Αγγλικών τέντες μπινιάρος
PRAKTIKA Κρέατα ΑΥΦΑΝΤΗΣ Olonmas Φαρμακείο

Το Ίδρυμα Νιάρχος χρηματοδοτεί νέο κέντρο διημέρευσης στη Ναύπακτο

ROSSO-02

Το ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, ανταποκρίθηκε θετικά σε αίτημα του Συλλόγου ΑμεΑ  «ΑΛΚΥΟΝΗ», που αφορά τη χρηματοδότηση της κατασκευής, ενός νέου Κέντρου Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας ΑμεΑ.

Το νέο υπερσύγχρονο κτίριο, μεταλλικής κατασκευής, θα ανεγερθεί στο ίδιο οικόπεδο που έχουν χτιστεί οι Στέγες μας. Θα είναι δυναμικότητας  51+ ατόμων  (με προοπτική να εξυπηρετήσει εκατό (100) σχεδόν ωφελούμενα ΑμεΑ) και συνολικού εμβαδού 702,12 τ.μ.Θα περιλαμβάνει χώρους εργαστηρίων, εργοθεραπείας και φυσικοθεραπείας, αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, κουζίνα, γυμναστήριο, γραμματεία και βοηθητικούς χώρους.

Άλλο ένα όνειρο ζωής για τους ανθρώπους της Αλκυόνης, γίνεται πραγματικότητα, αφού το ήδη υπάρχον κτίριο (το οποίο με δυσκολία πληροί τις αναγκαίες προδιαγραφές λειτουργίας), αδυνατεί να εξυπηρετήσει τα όλο και αυξανόμενα αιτήματα ένταξης ατόμων με αναπηρία στο Κέντρο.

Ο Σύλλογος ΑμεΑ «ΑΛΚΥΟΝΗ»  εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του, στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, το οποίο για δεύτερη φορά, γίνεται ευεργέτης στο δύσκολο έργο μας.

www.npress.gr

Διαβάστε επίσης

Facebook comments:

Σχολίασέ το

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.